Last news in Fakti

5 Май, 2016 07:45 4 574 0

ЛеБрон Джеймс ще е звездата в "Космически забивки 2"

  • леброн джеймс-
  • космически забивки 2-
  • майкъл джордан-
  • бъгс бъни-
  • нба-
  • филм

Баскетболната класика идва с втора част след 20 години чакане

ЛеБрон Джеймс ще е звездата в "Космически забивки 2" - 1

В Холивуд работят по втората част на вечната класика от 1996 година - "Космически забивки", където Майкъл Джордан и Бъгс Бъни бореха извънземни на баскетболното игрище, съобщи "The Hollywood Reporter".

Най-любопитното е, че главната роля в продължението на филма е поверена на настоящата звезда в НБА - ЛеБрон Джеймс. Лидерът на "Кливланд Кавалиърс" вече дебютира в киното, след като миналата година се появи в романтичната комедия на Джъд Апатоу "Тотал щета".

По сценария на лентата работи Джъстин Лин, който ще си партнира с Андрю Додж и Алфредо Ботело. Очаква се филмът да бъде по кината през 2017 година.

При излизането си през 1996-а, "Космически забивки" буквално "разби" боксофиса, натрупвайки приходи от 230.4 милиона долара, но въпреки това от "Уорнър Брадърс" не се решиха да направят втора част на филма.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА