Last news in Fakti

6 Септември, 2021 09:53 4 903 28

Новата Пепеляшка е кубинка, а в ролята на Феята е тъмнокож актьор

  • камила кабело-
  • пепеляшка

Това е новата версия на прочутата приказка, по жанр е филмов мюзикъл

Новата Пепеляшка е кубинка, а в ролята на Феята е тъмнокож актьор - 1
Снимкa: Shutterstock

"Аз съм твоята зашеметяваща Кръстница! Искаш ли да идеш на бала и да се срещнеш с куп богати хора, които могат да променят живота ти?", това е изненадваща реплика и няма общо с класическата история за Пепеляшка, пише dir.bg.

В ролята на феята пък е тъмнокожият актьор Били Портър - махва с пръчицата и от парцаливата рокля на Пепеляшка няма и следа, тя е в шикозен светлосин бизнес костюм. В крайна сметка се появява с рокля по собствен дизайн, смайва всички, и те са готови да си поръчат тоалети при нея.

Това е новата версия на прочутата приказка, по жанр е филмов мюзикъл, и е по идея на известния водещ Джеймс Кордън. Той е и една от мишките, които се трансформират на кочияши до полунощ. Пепеляшка е певицата с кубинско-американски произход Камила Кабело. Крал Роуън, един вид бъдещия свекър, бащата на принц Робърт е Пиърс Броснан, а негова съпруга е кралица Беатрис, в ролята е Мини Драйвър. Злата мащеха Вивиан играе Идина Мензел. Режисьор на продукцията на "Columbia pictures" е Кей Кенън.

Принцът, който в този прочит, много повече се вълнува от любовта, докато Пепеляшка от идеята да има бутик за дрехи, е поверен на актьора Никълъс Галицин. Героят носи обеца. Предлага брак на Пепеляшка, но тя отказва, защото е съсредоточена в кариерата си.

Пепеляшка иска да отвори магазин дрехи, създадени по нейни модели и подписани като "Dresses by Ella". В тази идея тя съзира начин да се измъкне от мащехата си, от мазето, което обитава, и да подреди живота си. Приятели са ѝ три мишки. През голяма част от времето, пее и мечтае за собствена модна компания.

Накрая с принца се венчават, и тръгват да пътешестват из света, а сестра му Гуен наследява трона.

Сред парчетата от саундтрака са "Сладки мечти" на Eurythmics, "Някой да обичаш", на "Queen", "Let's Get Loud" на Глория Естефан и други, в изпълнение на актьорите.

Каретата ѝ е направена така, че да рекламира Mercedes Benz.

Камила Кабело се появи в компанията на приятеля си Шон Мендес на премиерата на филма, която беше на 30 август. Камила беше в от пола от тюл от Кристиано Сириано, в комбинация с обувки от София Уебстър.

Кое е това момиче?

Камила е родена на 3 март 1997 г. в Кохимар, Източна Хавана, Куба. Майка ѝ е Синухе Естрабао, а баща и Алехандро Кабело, който е с мексикански произход.

Със семейство ѝ се местят постоянно между Хавана и Мексико Сити, преди да се заселят в Маями, когато Камила е на пет години. Напуска гимназия, докато е все още в 9 клас, за да преследва мечтата си да стане певица. Камила получава известност като част от групата Fifth Harmony, сформирана по време на втория сезон на The X Factor през 2012 г. След това групата подписва със звукозаписните компании Syco Music и Epic Records. През декември 2016 г., издава соловият сингъл "Crying in the Club". През 2018 излиза дебютният ѝ студиен албум "Camila", който дебютира под номер 1 в Billboard 200. Песента ѝ "Havana" достига номер едно в редица държави.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    37 0 Отговор
    Камила Кабело? По-скоро Камила Кабейо. Другото даже няма да коментирам.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Джарвис

    52 2 Отговор
    Джендъри сър ,опорочават приказката и извращават Децата.

    Коментиран от #7, #15

  • 4 Камилар

    6 9 Отговор
    Е, и?
  • 5 Порно

    38 1 Отговор
    Простотия до шия

    Коментиран от #9

  • 6 Анонимен

    32 2 Отговор
    Идва ми в повече, надявам се да е местно разпространен, а не световно,

    Коментиран от #17

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Джендераски

    2 25 Отговор

    До коментар #5 от "Порно":

    На мен пък ми харесва.
  • 10 Лепа Брена

    29 0 Отговор
    Щом като не е Снежанка, предполагам че е на добре. Дано за Снежанка изберат Джеки Чан!

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Готин Джендър

    32 1 Отговор
    Феята Портър е избран заради новите ценности, 3 в 1 - черен, гей, и травестит. Иначе е гола вода като актьор, а като външност е за филм на ужасите.
  • 14 Ахахахаха

    24 0 Отговор

    До коментар #10 от "Лепа Брена":

    Снежанка или "Snow White", което е изкрящо бяло няма да как да го джендаризират, че трябва да изкривят името иначе.

    Виж, ако все пак го направят 7 афроамериканеца за джуджета и сценария е ясен.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Антитрол

    28 0 Отговор
    "В ролята на феята пък е тъмнокожият актьор" - джендърите в действие. Вече множко ще ми дойде мъж и то черен за фея. И това се предполага че ще е филм за деца.

    Иначе същите джендъри забраниха "Ну погоди" защото вълкът пушел и искаха да забранят "Маша и мечока" защото било руска пропаганда.

    Да живее новата ни "либерална демокрация" и "евроатлантически ценности" - ето това са те.
  • 17 Антитрол

    14 0 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    Е как местно - те нашите евроатлантици ще са първите които ще искат да го има и тук - все пак това е разпространение на новите им ценности. Пък и филма е на господарите им - как иначе ще покажат любовта си към - така че очаквай тази помия съвсем скоро и у нас.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Владо

    18 0 Отговор
    Поредната гавра с класическа , вълшебна приказка , с която сме израсли ! Горките дечица !
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ИВАН

    5 0 Отговор
    А драматизацията на "Студеното сърце" от Вилхелм Хауф, където Петер Мунк играеше Илия Добрев и всички наши известни артисти участваха, я няма никъде в интернет, не я пускат и по телевизията.
  • 22 ВикиЛексъсВарна

    4 1 Отговор
    Откачена работа - бяла кубинка...сигурни ли сте че е родена в Хавана? Тя дажа и в близкия Маями на само 60 мили разстояние по море щеше да е поне малко тъмна. Странно ми е...дори родените в Маями са по тъмни от тази уж кубинка!
  • 23 Голям Слон

    5 0 Отговор
    ..постигат точно обратното на това, към което се стремят. В щатите бях преди три месеца. Мога да кажа, че 95% от всички реклами по телевизиите са с братя и сестри на феята :-) Гей, неър, травестит. Нямам никакви съмнения, че продукцията ще се появи в HBO Go, където от около месец или два гордо си намери място LGBT раздел. Не..грите си говорорят на не..гър. По..маците на пом..ак. Обаче като го наречеш не..гър или по--мак и веднага си го обидил. Понякога ми се иска вече да живея в друг свят. Този силно ми опротивя
  • 24 Анонимен

    4 0 Отговор
    Благодаря че ни осведомихте за да не го гледаме . Но все пак от любопитство - разбрахме че има расово малцинство , но кой е гей и кой е с някакъв недъг от героите ? Все пак директивите на либералбюро за новите филми трябва да се изпълняват стриктно ако не искат да бъдат заклеймени като бели расисти.
  • 25 хммм

    1 0 Отговор
    А това принцът ли е?
  • 26 Синдикат на Ало Измамниците

    3 0 Отговор
    М дааа! Джендър "идеологията" ще ги затрие!

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гост

    1 0 Отговор
    Ама и чернокожият ли е в рокля? Нали е феята?