12 Ноември, 2021 11:42 5 551 6

Ще има втори сезон на хитовия "Игра на калмари"

  • игра на калмари-
  • продължение-
  • сериал-
  • нетфликс

Започнала е работата по продължението на поредицата

Ще има втори сезон на хитовия "Игра на калмари" - 1
Снимка: Shutterstock

Феновете на най-гледаната поредица на Netflix "Игра на калмари" имат повод за радост. Създателят и режисьор на поредицата Хуанг Донг-хьок потвърди началото на работата по втори сезон, предава Дарик.

„Има толкова голям натиск, има толкова голямо търсене и желание да гледате втори сезон. На практика се чувствам така, сякаш нямам избор”, заяви Хуанг. „Но ще кажа, че несъмнено ще има нов сезон. В момента е в главата ми. Планирам снимачния процес", обяви още режисьорът.

След пускането си в стрийминг услугата през септември, южнокорейската антиутопична драма бързо се превърна в най-гледания сериал, изпреварвайки за броени дни предишния лидер в рейтинга, американския сериал „Бриджертън“, вдъхновен от ерата на регентството.

Хуанг Донг-хьок, който също лично e режисирал всеки епизод на "Игра на калмари", не разкри повече подробности за втория сезон. Той само потвърди, че актьорът Ли Джънг-дже ще се завърне отново в главната роля. „Мисля, че е твърде рано да говорим кога и как ще се случат нещата. Просто ти обещавам това. Ки Хун ще се върне и ще направи нещо за света“, добави режисьорът.

Сюжетът на „Игра на калмари“ се върти около мистериозна игра с огромна награда, в която много корейци, изправени пред сериозни финансови затруднения, желаят да участват. За победата има джакпот от 40 милиона долара. Героят Сонг Ки Хун, опитвайки се да изплати дълговете си и да си върне дъщеричката, се озовава на тайно място заедно с останалите „късметлии“. Там те трябва да се състезават в детски игри, но наказанието за загуба в никакъв случай не е детско, а смърт.

Много образователни власти по света обаче предупредиха родители и учители да не позволяват на децата да гледат сериала.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фарс

    5 3 Отговор
    Изгледах го вчера. Добра актьорска игра, не толкова добър сюжет. Препечатано сякаш от SAW, само че е масовка. Не е никак специална, нито невиждана продукция. Оувъррейтед както се казва. Отличаващо слаби сцени с ВИП-овете. Безумна архитектура по отношение на стълбищата, неподкрепена с нищо, което да подсказва защо е построено така. Но какво да очакваме от сериен филм..? Предвиждам спад оттук насетне..
  • 2 Фарс

    3 3 Отговор
    Аа, да! Липса на синхрон между гримьорите и режисьора.
  • 3 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    2 4 Отговор
    Азиатска му работа само рекламата ми беше достатъчна да не го гледам .Единственият дълъг сериал по Netflix който буквално ме зариби е La reina del flow ,цял месец само това и не ми омръзна чак се учудих от себе си .Чакам с нетърпение другата сряда старта на сезон 2. Поздрав за феновете на сериала - "Sola" Charly flow en vivo
  • 4 Гост

    4 3 Отговор
    Пълна тъпотия е този сериал . С мъка изгледах малко от него . Не става .
  • 5 devil

    2 2 Отговор
    Вчера гледах Венъм 2 еми и той нее кой знае какво ,първата част беше по хубава ,почнаха да пестят от продукция и почва всичко да става боза
  • 6 бойчо

    2 2 Отговор
    Ще има и 5ти и 10ти и кво от това