Last news in Fakti

16 Март, 2022 12:54 1 290 0

Обявиха изпълнителите и водещия на наградите "Грами"

  • грами-
  • награди-
  • изпълнители-
  • водещ-
  • били айлиш-
  • bts-
  • оливия родриго

С най-много номинации за престижната музикална награда е Джон Батист

Обявиха изпълнителите и водещия на наградите "Грами" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Оливия Родриго, южнокорейските звезди BTS и Били Айлиш ще изпълняват свои парчета в шоуто за раздаването на музикалните награди "Грами" следващия месец в Лас Вегас.

Американската Национална звукозаписна академия обяви първата група от изпълнители, които ще излязат на сцената в MGM Arena. Тя включва също Бранди Карлайл, Братя Озбърн и Lil Nas X с Джак Халроу.

Събитието, което ще се проведе на 3 април, ще бъде излъчвано на живо по телевизия CBS и в стрийминг платформата Paramount +.

Първоначално церемонията за наградите "Грами" беше насрочена за 31 януари в Лос Анджелис, но заради ръст на заразените с Covid-19 тогава организаторите решиха да я отложат за 3 април в Лас Вегас.

Водещ ще бъде комикът от южноафрикански произход Тревър Ноа.

С най-много номинации за наградите "Грами" - единадесет е музикантът Джон Батист, предава БТА. С по осем номинации следват певецът Джъстин Бийбър, рапърката Доджа Кет и певицата H.E.R. (Габриела Уилсън).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА