Last news in Fakti

8 Август, 2013 14:09 5 139 1

Харисън Форд идва за снимки на "Непобедимите 3" у нас вместо Брус Уилис

  • харисън форд-
  • брус уилис-
  • силвестър сталоун-
  • "непобедимите 3"
Харисън Форд идва за снимки на "Непобедимите 3" у нас вместо Брус Уилис - 1
Харисън Форд

Екшън-героят Брус Уилис се оттегли от проекта на Силвесър Сталоун „Непобедимите 3“, тъй като предложеният му за снимките хонорар не го устройвал. Звездата от „Умирай трудно“ е поискал допълнителен милион долара за своята работа, съобщи „Холивуд Рипортър“.

Уилис трябвало да получи 3 милиона долара за 4 снимачни дни в България. Той обаче заявил, че ще се откаже от проекта, ако не получи 4 милиона – по един за всеки ден. Двамата със Сталоун не могли да се договорят и така се стигнало до положението, че вместо Брус във филма ще играе друга холивудска знаменитост – Харисън Форд. Очаква се той да пристигне за снимки у нас най-вероятно в края на август.

Силвестър Сталоун, който освен продуцент и сценарист е и изпълнител на най-главната роля в лентата, коментира отказа на Уилис в своя микроблог в Туитър: „Алчен и мързелив – това е точната формула за провал в кариерата“. Говорителят на засегнатия колега засега отказва коментар.

Освен Харисън Форд, за чието присъединяване към екипа Сталоун обяви със задоволство, в екшъна, чиято премиера е запланувана за лятото на 2014 г., ще участват Арнолд Шварценегер, Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, Джеки Чан, Мел Гибсън, Мики Рурк и други асове.

За режисьор Слай е избрал австралиеца Патрик Хюз, нашумял с полицейския трилър „Червеният хълм“. Той вече беше в България през юни, за да подготви снимачната площадка за „Непобедимите 3“, бюджетът за който надвишава 90 милиона долара.

Първият филм от поредицата, който засне самият Силвестър Сталоун, излезе на екран през 2010 г. и донесе на създателите си над 270 милиона долара печалба при бюджет 80 милиона. Вторият – със Сталоун, Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам и Чък Норис в ролите, пък инкасира 300 милиона.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    0 0 Отговор
    И аз да съм ще откажа.Че това си е подигравка бе само 3 милиона за четири работни дни.