Last news in Fakti

9 Август, 2013 15:06 5 521 1

Сталоун, Шварценегер и Стейтъм отново у нас за "Непобедимите" 3

  • варна-
  • непобедимите 3-
  • силвестър сталоун-
  • арнолд шварценегер-
  • джейсън стейтъм

Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и Джейсън Стейтъм ще посетят отново страната ни за снимките на екшъна „Непобедимите“ 3. Холивудските звезди този път ще посетят Варна, където  снимките ще започнат на 19-ти август, съобщава Дарик.

Екшън сцените ще бъдат заснети на пристанище Варна, което неведнъж е приемало сцени от холивудски продукции. Снимачните действия на пристанището ще отнемат два дни и са планирани около 20 август, като датите все още не са уточнени, сподели за Дарик шефът на порта Божидар Чапаров. Снимките ще са съобразени с работния график и натоварването на пристанище Варна-Изток, като в никакъв случай няма да възпрепятстват нормалния ритъм на работа на съоръженията. С предоставяне на територия за снимачни действия на „Непобедимите" 3 пристанище Варна ще реализира допълнителни приходи, посочи Чапаров.

Освен сред индустриалната обстановка на пристанището, редица екшън сцени ще бъдат снимани и на територията на варненската корабостроителница. Шеметни преследвания с моторници и скоростни лодки край бреговете на Варна също няма да липсват в третата част на „Непобедимите“.

През август във варненското пристанище не се очаква нито един пасажерски кораб, заяви капитан Евгени Игнатов, началник на Морска гара. Засега няма информация за посещения на яхти, свързани със снимките на холивудската продукция.

Търсят се статисти

За нуждите на продукцията във Варна се търсят 40 слаби чернокожи, за да влязат в ролята на сомалийски полицаи, разкри пред Дарик Елза Парини. Най-известният мъж в женски дрехи у нас съдейства на кастинг агенцията за набиране на статистите. Кандидатите, които отговарят на условията, трябва да изпратят своя снимка в цял ръст и координати за обратна връзка на [email protected].

Засега няма постъпила молба от продуцентите за наемане на пристанищни работници като статисти.

Кои холивудски звезди е възможно да видим във Варна?

Снимките на холивудския екшън „Непобедимите 3" ще започнат у нас на 19 август и ще продължат 10 седмици. Новината потвърди в профила си в Twitter самият Силвестър Сталоун. Освен него, в третата част на хитовата поредица „Непобедимите" със сигурност ще видим Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Мики Рурк и Уесли Снайпс. Умиращият трудно Брус Уилис няма да е част от актьорския състав. За сметка на това към звездите на екшън поредицата ще се присъедини Харисън Форд, разкри преди дни Сталоун. Участие в звездния екип се очаква да вземе Мила Йовович, както и шампионката по свободни бойни изкуства Ронда Роузи.

„Непобедимите" 3 се очаква да излезе на голям екран през август 2014 г. Режисьор на лентата ще е Патрик Хюз. Третата част на екшъна се очаква да е още по-кървава, още по-мащабна, с още повече техника - хеликоптери, бтр-и, полицейски коли, кораби. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tooshortname

    0 0 Отговор
    Samo 40 li? Vuv Varna ima mnogo somaliici...