Last news in Fakti

7 Юни, 2023 10:30 1 233 1

Популярна атракция в Абу Даби стартира "женски партита"

  • оае-
  • обединените арабски емирства-
  • жени-
  • атракция-
  • скачане с парашут -
  • аеродинамичен тунел-
  • абу даби

Момичетата ще могат да се пробват в скачането с парашут в най-широкия аеродинамичен тунел в света или в скалното катерене на стената за катерене. Струва си да припомним, че Clymb™ Abu Dhabi, съоръжение за спорт и отдих на остров Яс, държи два световни рекорда

Популярна атракция в Абу Даби стартира "женски партита" - 1
Снимка: Clymb ™ Abu Dhabi

Популярният развлекателен център Clymb ™ Abu Dhabi в столицата на Обединените арабски емирства стартира "женски партита", най-близкото от които очаква нежния пол на 8 юни, четвъртък, от 17:00 до 21:00 часа.

Момичетата ще могат да се пробват в скачането с парашут в най-широкия аеродинамичен тунел в света или в скалното катерене на стената за катерене. Струва си да припомним, че Clymb™ Abu Dhabi, съоръжение за спорт и отдих на остров Яс, държи два световни рекорда.

Първият атракцион е най-големия в света аеродинамичен тунел на закрито - 10 метра (32 фута) в диаметър и 54,6 метра (179,2 фута) височина, вторият - е най-високата стена за катерене в света: височината на стената достига 42,16 м (138 фута).

По-рано водният увеселителен парк Yas Waterworld на остров Яс в Абу Даби възобнови дните на жени - входът само за представителки на красивата половина на човечеството ще бъде отворен всеки петък до ноември 2023 г.

DJ, също момиче, ще забавлява посетителките. Само женски персонал ще обслужва парка в петък. Освен това на този ден ще бъде забранено използването на мобилни телефони, за да се осигури пълно уединение на всички гостенки.

Yas Waterworld има 45 атракции, включително най-голямата водна пързалка в света с дължина 235 метра. Темата на парка е вдъхновена от приказка за момиче от ОАЕ, тръгнало да търси перла, и се преплита с историята на емирството Абу Даби. Самата перла с диаметър 8 метра се намира в парка на върха на "планината" Джебел Дан.

Източник: Russian Emirates Family

Превод и редакция : Оля Ал-Ахмед


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 редник

    1 0 Отговор
    /...да се пробват в скачането с парашут.../

    В аеродинамичен тунел се имтира свободното падане преди разтваряне на парашута - това е полезно за тренировки и в случая - за забавление...