Last news in Fakti

16 Юни, 2024 05:48 2 496 18

Елена Петрова: Човечеството върви към пълно унищожение

  • елена петрова-
  • човечество-
  • общество-
  • актриса

Имаме нужда от визионери, смята актрисата

Елена Петрова: Човечеството върви към пълно унищожение - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Много бързо трябва да забравиш успехите. Това каза актрисата Елена Петрова пред Bulgaria On Air и заедно с екипа посети Драгалевския манастир.

"Това място, освен че го усещам много мое, се чувствам много спокойна, водя дълги разговори с архимандрит. За всичко си говорим с него, както и със сестра Серафима. Много е зареждащо. Молитвата за мен е свещенодействие, тя е нещо много лично. Никога не бих я споделила на глас, тя винаги е различна, но винаги завършвам с "Амин". Това е място, на което се чувствам много малка и на което вярата ми пораства", допълни Петрова.

Самата тя вярва в хората.

"Човечеството е малко на ръба на своето оцеляване и върви към своето пълно унищожение, може би, за да се създаде нов човек, който отново да ни научи да живеем, вярваме и обичаме. Всичко, което се случва в световен мащаб, говори за това, че ние забравяме за човека срещу нас. Това, което се случва в социалните мрежи, говори за една огромна самота на хората. Това е дефицит на внимание и любов в глобален мащаб", коментира актрисата.

По думите ѝ ние се нуждаем от хора, които са визионери и са превъзмогнали егото си.

"Дяволът напира и си иска своето, той е безкомпромисен. Той е безпощаден, кара те да паднеш на колене. Това трябва да спре. Нещо, което ни липсва, е невинността.Ние сме алчни и злобни, ние сме жестоки един към друг, това е на всяко едно ниво - в изкуството, в политиката, в образованието. Няма да има спасение за човека, ако се продължава в този дух. Най-трудно е да намериш човек, който да се зарадва на успеха ти", добави Елена Петрова.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Налудник

    5 6 Отговор
    Добро дете. Но наивно.
  • 2 Иван

    5 5 Отговор
    Трябва жените да се омъжват, аз внимателно съветвам това, хората - с брак са си по-щастливи.

    Забрави - временната еуфория, някога си била млада, имала си амбиции, сега си - "тухла".

    Търси - летаргията.
  • 3 😈😈😈😈

    4 12 Отговор
    Това нещо от къде изкочи. Актриса била някой да знае в кой театър играе . На тая може да и чуеш гласът по лигавата бТВ за сериали Ка мрънка романтично , рекламирайки просташките турски сериали.
  • 4 БгТопИдиот🇧🇬

    10 7 Отговор
    Елена Петрова: Човечеството върви към пълно унищожение.

    ма верно ли?

    Ленче ,откри топлата вода и колелото едновременно !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мда

    7 2 Отговор
    Не се коси Ленче, единствените на които им пука за ЧОВЕЧЕСТВОТО са извънземните и скоро ще раздават правосъдие, защо им унищожихме експеримента с част от зоологическата градина и фауна.
  • 7 мъкаааа

    9 2 Отговор
    Права е жената,готви се третата световна война. А в нея ще се използват атомните ракети и човечеството ще си отиде просто ей-така.

    Коментиран от #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 социалките като психоанализа

    15 1 Отговор
    Алчност , да...
    Кифлата си прави 10000 снимки и се криви по 120 начина докато хареса някой кадър. Дрисльото се представя като някакъв супер герой. Всеки се дуе и се прави на това което не е, изживявайки една своя лична илюзия от която се интересува смао той/тя.
    Това са ви социалните медии. Виртуална реалност за лично позлване.
    Другата им уппоътребва е като плювалници. Посочвате някого или нещо, всички го оплюват и един друг си подкрепят негативните коментари.

    Всеки си живее в своята илюзия и не смее да иузлезе от нея, за да не я загуби, плюейки по всеки който посмее да се покаже публично такъв какъвто е или да направи нещо релано с живота си.
    .
    Ето ви самота, липса на емпатия и затъване с нищоправене, комплекси и депресия.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Или пък

    1 6 Отговор

    До коментар #10 от "ДОКТОР":

    Пак е била пияна и плещи глупости
  • 13 Браво

    5 2 Отговор
    Бг актьорите са най-големите мрънкала на света. Тея никога не са казали нещо положително и оптимистично в ефир. Само трагедия и драма.
  • 14 Маке

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ломския":

    Щом Тито не го е казал, не му вервай, не е истина. Ке слушаш само Тито никои друг.
  • 15 Гост

    7 2 Отговор
    Още една специалистка по разни неща който не разбира .
  • 16 😈😈😈😈

    2 2 Отговор
    Добавка към предишния коментар пак казвам това нещо не разбира от нищо не става за актриса , може са о да рекламира турските сериали по тъпанрския канал на бТВ за сериали. Неми дреме за отрицателните палци . В древния Рим е точно обратното.
  • 17 бомбата

    2 0 Отговор
    Колтура и физ култ-ура.
  • 18 Брей!

    4 2 Отговор
    Тя ли го казва, където се хвана с дъртия гърк заради парите. После я заряза като куче.