Last news in Fakti

7 Юли, 2014 15:54 1 099 0

"Ей така" е новото лятно парче на Лео и Играта

  • ей така-
  • лятно-
  • парче-
  • лео-
  • играта

Клипът по традиция се развива на плажа, а Играта, Лео и Starlight играят корабокрушенци, естествено обградени от мацки в оскъдно облекло

Забавната комбина в рап музиката Играта & Лео, които са автори на летните хитове „Цяло Лято” и  „Aйде на морето” с над 5 милиона гледания мрежата са подготвили новото си предложение за сезона – „Ей така” с участието на Starlight.

Зад това име се крие Светлин Къслев, който е сред най-успешните млади български продуценти като освен автор на музиката, в този трак той разкрива и гласовите си данни.

Действието в снимания от Радостин Събев – Shosho клип по традиция се развива на плажа, а Играта, Лео и Starlight играят корабокрушенци, естествено обградени от мацки в оскъдно облекло.

„По време на снимките на видеоклипа бяха ранени десетки сладоледи, най-вече от момичетата”, коментира Играта продукцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА