Last news in Fakti

8 Януари, 2024 12:57 1 706 3

Играта се завръща с нова песен, реди „Домино“ с Жанета Осипова (ВИДЕО)

  • играта-
  • рапър-
  • завръщане-
  • музика-
  • жанета осипова-
  • домино

Завръщането на рапъра към музиката е вдъхновено от неговата половинка

Новата година е ново начало в музиката за Играта. „Домино“ е първата песен на рапъра за 2024-та г., която нарежда послания директно в сърцата на почитателите. По песента Играта работи заедно със своя дългогодишен приятел и "боен другар" Бате Пешо, който винаги може да направи най-завладяващия музикален микс, а текстът на „Домино“ е в типичния за изпълнителя стил и „пали“ слушателите още от първо слушане.

Бъдещият хит е вдъхновен от половинката на Играта, която е и неговата най-голяма муза. Двойката е известна като една от най-стабилните в шоубизнес средите, а признанието на последователите личи от подкрепящите думи в онлайн пространството.

„Марияна е моят пламък както в живота, така и в музиката. Няма да е грешка ако кажа, че тя ме вдъхновява за всяка моя песен. Новата нарекох „Домино“, защото това е играта на хармоничния ред. Така сме и ние в любовта – пламък и хармония.“, разказва Играта.

Не е случаен и женският образ във видеоклипа към песента. Ролята е поверена на изкусителката Жанета Осипова, известна с участието си в предаването „Фермата“, както и с титлата Мис Плеймейт. Играта и режисьорът Радостин Събев – Шошо са категорични, че Осипова е правилният избор за дамски персонаж във видеоклипа.

„Обадих ѝ се импулсивно, а тя прие поканата на мига. С нея се работи перфектно. Ролята пасна отлично на личността ѝ.“, издава Играта и добавя, че там, където присъства красива дама, е съвсем естествено да има и уникален автомобил, който също е акцент в кадрите.

Освен с нова песен, Играта дава начало на годината и с нова визия. Участникът в риалити формата „Къщата на инфлуенсърите“ в момента е с 21 килограма надолу, свалени само за 5 месеца. Това е поредното доказателство за несломимия дух на изпълнителя.

„Върнах се в залата с амбиция да постигам резултати. COVID-19 се отрази пагубно на духа ми, направи ме асоциален, не ме интересуваше нищо. Сега обаче е време за рестарт. 2024-та е моята година“, заявява Играта и обещава това да е само отправната точка на сбъдването на мечтите за годината и да нареди личното си домино повече от перфектно.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Плашимир

    1 0 Отговор
    По е един коментар няма ли? Толкова ли са жалки?
  • 2 Калоян

    2 2 Отговор
    Мацката става
  • 3 урко

    4 0 Отговор
    прилича ми на реклама на порнофилм тая снимка