Last news in Fakti

2 Май, 2015 11:06 1 727 0

Херцогиня Кейт ражда

  • херцогиня-
  • кейт-
  • уилям-
  • катрин мидълтън

Тя е приета в болница със силни контракции

Дюкесата на Кеймбридж Катрин Мидълтън е приета в кралската болница рано тази сутрин със силни контракции, предаде Ройтерс, цитирайки съобщение от двореца Кенсингтън.

Съпругата на принц Уилям е приета в частното крилото „Линдо“ на болница "Сейнт Мери" тази сутрин в 7 ч. българско време. „Сейнт Мери” се намира в западната част на Лондон. Кейт е откарана с кола и е била придружена от съпруга си принц Уилям.

Полът на детето е неизвестен, но букмейкърите залагат повече на момиче.Терминът на дюкесата на Кеймбридж беше предвиден между средата и края на април.

От близо седмица насам почитатели на кралското семейство се събират на входа на болница "Сейнт Мери" в очакване на раждането на бебето.

През 2013 г. Кейт роди в същата болница първото си дете - принц Джордж. В съответствие с традицията официалното съобщение за раждането на детето ще бъде направено с анонс, поставен на табло пред Бъкингамския дворец.

Бебето ще бъде на четвърто място в линията за наследяване на британския трон. Начело е престолонаследникът принц Чарлз, който е дядо на очакваното бебе. Втори е синът му принц Уилям, а трети е неговият първороден син Джордж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА