Last news in Fakti

21 Октомври, 2015 18:00 1 897 1

Вергиния Стоянова: Инвестираме в болниците на София

  • елен герджиков-
  • вергиния стоянова-
  • болници-
  • средец

„Това е най-добрата общинска болница в София и е хубаво тя да стане университетска, за да могат младите лекари да стажуват при опитни медици“, каза Елен Герджиков, досегашният председател на СОС.

Екипът на Първа градска многопрофилна болница за активно лечение - София ЕАД проведе среща с кандидатите за кметове на райони в София и общински съветници от ГЕРБ. Присъства и заместник председателят на Народното събрание Димитър Главчев.

Вергиния Стоянова, кандидат за кмет на район „Средец“, поздрави екипа на болницата и специално доц.д-р Димитров и обясни, че политиката на Столичната община и конкретно на район „Средец“, в чиято територия се намира болницата, е да подпомага общинските лечебни заведения. „Политиката на Столична община е да инвестира за модернизиране на общинските лечебни заведения и тази инвестиция през последните години е над 13 млн. лева“, каза тя.

На срещата присъстваха кандидатите за кметове от ГЕРБ на районите „Триадица“ инж. Николай Терзиев, на „Лозенец“ Любомир Дреков, на „Слатина“ Наталия Стоянова и кандидати за общински съветници от ГЕРБ – д-р Веселин Милев, Лилянда Еленкова, Анета Георгиева, Живка Новкова, Анатоли Илиев, Михаил Владов и Любомир Вангелов.

Всички те призоваха за по-голяма избирателна активност, да се гласува освен за кмет на града, но и за кмет на район и за общински съветници, защото за да се реализира програмата на ГЕРБ е необходим силен екип от единомишленици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванова

    0 0 Отговор
    Добре, че кметовете са по-адекватни от министъра и им пука повече за здравеопазването.