Last news in Fakti

17 Ноември, 2015 12:39 2 809 4

Чарли Шийн е болен от СПИН?

  • чарли шиийн-
  • спин-
  • болен

Очаква се той да направи разкритието през тази нощ

Американският актьор Чарли Шийн е носител на вируса на СПИН, съобщи „Мирър“.

Очаква се той да направи публично признание при гостуването си във вечерното шоу на NBC през тази вечер. Има информация, че бившата съпруга на Шийн – Денис Ричардс е знаела за неговото заболяване. Двойката има две деца на 11 и 10 години. Те се разведоха през 2006 г.

Ричардс е направила тестове на децата си и те не са носители на заболяването. Шийн най-вероятно се е заразил в периода от преди 4 години.

От доста време в Холивуд върви слуха, че има известен актьор, който е болен от СПИН. Американските медии вече пуснаха съобщение, че става въпрос за актьор, който е над 50-те години и има история с множество връзки с порно актриси. Смята се, че Шийн е платил $ 5 млн. на различни хора, които знаят за неговото заболяване, за да не разкриват тайната.

Все пак Шийн се е подложил на много скъпа терапия с най-модерни медикаменти и е ограничил до максимум симптомите на заболяването.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ТОЗИ Е ГОЛЯМ ПИЧ
    ВИНАГИ МЕ Е КЕФЕЛ
  • 2 Пепо

    0 0 Отговор
    Болен е от препиване и скапване на черния дроб, естествено че ще му удари и имунитета!
  • 3 некойси

    0 1 Отговор
    По време на интервюта губи твърде много време за да обяснява колко е велик и колко е богат.
    Няма да е кой знае каква загуба за холивуд.
  • 4 баце

    0 0 Отговор
    Oт светулка на светулка и накрая на горския на фаса!