Last news in Fakti

15 Август, 2016 02:45 1 863 0

Уинона Райдър: Лепнаха ми етикета "луда"

  • уинона райдър-
  • луда-
  • етикет-
  • общество-
  • убеждения

Уинона Райдър за първи път говори в медиите, как се е справила с етикета "луда", който обществото ѝ даде преди години. Преди 17 години тя публично обяви, че има проблеми с депресията. През 1999 г. тя сподели пред тв водещата Даян Сойер, че страда от емоционални сривове, а хората веднага решиха, че се касае за психично заболяване.

След това, през 2001 г., Уинона беше арестувана за кражба от универсален магазин в Бевърли Хилс и хората започнаха да я възприемат не само за луда, но и за болна клептоманка.

Сега 44-годишната звезда от хита "Луди години" говори за този странен период в живота си, казвайки: "Не съм извършила престъплението на века, все пак!"

"Радвам се, че имах смелост да говоря за проблемите си. Отдавна се отказах да се опитвам да променя имиджа си на луда. Не ме е срам, че съм преминала през труден етап в живота си. Не съм се крила. Не мисля, че има нещо нередно в това да си твърде чувствителен или крехък", допълва Райдър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА