Last news in Fakti

2 Ноември, 2011 18:11 1 993 0

Джони Деп прави лак за нокти за мъже

  • джони деп-
  • лак за нокти-
  • мъже

Холивудският актьор Джони Деп решил временно да се разсее от актьорската кариера и да се включи в модата с първата в света колекция лакове за нокти само за силния пол.

Всяка година се увеличава броят на мъжете, които се лакират или ходят на маникюристка. Мъжката половина на човечеството вече ще може спокойно да използва продукти за нокти, специално предназначени за тях. Папараци са успявали да уловят десетки знаменитости мъже с лакирани пръсти като Джони Деп , Дейвид Бекъм и принц Хари, които със сигурност ще експериментират с новите "мъжки лакове".

Лаковете ще се разпространяват в три основни цвята, които Деп счита за мъжки – синьо, лилаво и бронз. По-рано представителите на силния пол сигурно са предпочитали черното, но сега на мода е "металика" .

Козметичните марки твърдят, че мъжкият маникюр набира популярност, особено при младите момчета.

 

 

Информацията е на БГНЕС
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА