Last news in Fakti

4 Ноември, 2011 21:53 1 104 0

Жените имат само 30 свободни минути на ден

  • свободно време-
  • жени

Съвременната жена има само 30 свободни минути на ден, показва ново проучване във Великобритания.

 
75% от жените, независимо от коя точка на света, са принудени да съчетават едновременно кариера, домакинска работа и грижи за децата. В резултат на този ритъм, няма жена, която може да се похвали, че има достатъчно време за себе си. Според проучването повечето жени работят по 12 часа на ден и "свободното им време" трае само 30 минути.
 
В резултат на умората 63% от анкетираните признават, че заспиват по време на любимото си телевизионно шоу. 60% от жените правят списък със задачите, които трябва да свършат, а 30% от участничките признават, че са се събуждали в паника посред нощ. 39% от дамите прекарват два часа всеки ден в готвене, миене на съдове, почистване и други домакински задължения. 26% от анкетираните купуват за семейството си готова храна, а 55% жените пестят време от миенето на чинии, като използват съдомиялни машини. 
 
Информацията е на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА