Last news in Fakti

16 Март, 2017 14:42 4 963 4

"Безсрамното" поведение на принц Уилям (ВИДЕО)

  • принц уилям-
  • поведение-
  • уилям-
  • престолонаследник

Изловиха британския престолонаследник да се вихри в дискотека и да пуска ръце на мадами

"Безсрамното" поведение на принц Уилям (ВИДЕО) - 1

Ски ваканцията на британския престолонаследник принц Уилям се оказа изключително скандална. Поне така я описаха някои от жълтите британски издания, които направиха опит да въвлекат Уилям в семейна драма.

В рамките само на няколко дни престолонаследникът бе уловен два пъти как танцува диво и необуздано из нощните клубове на популярния швейцарски зимен курорт Вербе, където почива без половинката си Кейт.

Новите кадри взривиха мрежата. На тях се вижда как съпругът на Кейт Мидълтън показва забавни танцови умения и подозрителна близост с мистериозна жена, пишат британските таблоиди "Дейли мейл" и "Сън".

34-годишният Уилям, придружен от свои приятели, е хванат как се поклаща в ритъма на музиката, пляска с ръце и сочи към посетителите в заведението, пише „Дейли Мейл”.

В един момент той се приближава към мистериозна дама в черна рокля и спокойно слага ръка на кръста й. Тя прави същото и така прегърнати двамата разговарят известно време. На друго видео херцогът на Кеймбридж здраво е стиснал чаша алкохол и се закача с клиентите, докато продължава да се поклаща в ритъм.

Вестник "Експрес", който също е известен с по-пикантното си съдържание, също не пропусна да пише за подвизите на Уилям в Швейцария. Изданието обаче не си позволи да съди поведението на принца, а описа колко забавна може да бъде една кралска ваканция.

Това е второто подобно представяне на принц Уилям откакто е на почивка без семейството си. Преди два дни той бе забелязан в компанията на красивия австралийски модел Софи Тейлър и нейни приятелки.

Независимо дали поведението му е било извън кралския етикет, Уилям със сигурност показа на швейцарците, а и на света, че и бащите могат да се забавляват и танцуват, без значение дали имат благороднически произход или са обикновени хора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нека

    8 2 Отговор
    Ем, видял е малко свобода, кво толкоз, човештинка си е! По-добре да пие, да се забавлява и да се натиска с който си иска, от колкото да се изпедерасти!
  • 2 Баба

    5 0 Отговор
    Макар и принц, нищо мъжко не му е чуждо.Свободата разпалва страстите.
  • 3 Кака Гинка

    6 0 Отговор
    Хайде сега - танцувал,пийнал няколко чаши и това е голям грях!А пък не дай Боже да попаднн в един и същи кадър с някоя жена - вече е нечуван скандал!Жълтурковците са толкова прозрачни и гнусни в желанието си да търсят под вола теле,че чак ми се повдига от тях.Трябва да си абсолютен плазмодий,за да си изкарваш хляба по този начин...
  • 4 гост

    2 0 Отговор
    Опасно нещо е фейса. Няма скрито покрито!