Last news in Fakti

28 Март, 2017 12:45 8 129 5

Довиждане Адел? (ВИДЕО)

  • адел-
  • турне-
  • концерт-
  • певица-
  • окланд-
  • световно турне

Британската изпълнителка заяви, че може никога повече да не тръгне на турне

Довиждане Адел? (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Адел - британската изпълнителка, която покори сърцата на толкова много хора по света, заяви, че може никога повече да не тръгне на турне, след като приключи настоящата ѝ обиколка из Австралия и Нова Зеландия.

По време на концерта си в Окланд, британската звезда заяви, че турнетата не са силната ѝ страна, съобщава в. New Zealand Herald.

"Турнетата не са нещо, в което съм добра", каза тя пред събралите се 40 000 фена и допълни: "Аплодисментите ме карат да се чувствам малко уязвима".

"Аз не знам дали някога ще тръгна на турне пак. Единствената причина да съм на турне сте вие. Не съм сигурна, че турнетата ми прилягат", каза още британката, която държа в ръцете си цял един град в продължение на 48 часа.

Свидетели твърдят, че след тази реч, в която 28-годишната певица нарекла 15-месечното си турне "най-голямото постижение в кариерата ми", тя избухнала в сълзи.

"Това (турне) промени живота ми и аз разбирам, защо го направих", споделила още Адел.

Шоуто в неделя вечер, последният от трите концерта на открития стадион в Окланд, продължило въпреки неблагоприятните метеорологични условия. Адел, облечена в розов дъждобран изпяла още няколко песни за феновете си.
Невероятно е, че въпреки неувереността на певицата относно турнетата, преди появата ѝ, никой друг изпълнител не е разпродавал всички билети за три поредни концерта на този стадион.

Концертите в Окланд бяха последните, преди да приключи световното ѝ турне с 4 концерта в родния ѝ град Лондон, които ще се състоят това лято.

Adele in a poncho singing sweetest devotion in the Rain 😍☔️ Video by @fitz2208

A post shared by adele (@adelelovex) on Mar 27, 2017 at 8:01am PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    8 4 Отговор
    Мислих си, че гримьорите могат да направят всеки да изглежда добре, но явно не всеки
  • 2 Иван

    12 1 Отговор
    Голям праз!
  • 3 TSFH

    7 4 Отговор
    Сфинксовете не носят на грим !
  • 4 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор
    АУ АМИ СЕГА КВО ЩЕ ПРАВИМ
  • 5 Съни

    6 0 Отговор
    Адел е певица, а не манекенка, не и трябва да изглежда добре. Има вълшебен глас и всеки, който поне малко разбира от музика, ще го потвърди. Всички останали коментари са писани от неразбиращи, необразовани, злобни и завистливи люде, жал ми е за тях!