Last news in Fakti

7 Септември, 2017 14:46 5 342 1

Златна торта за рожденния ден на Бионсе (СНИМКИ)

  • златна торта-
  • рожден ден-
  • бионсе-
  • 36 години-
  • злато-
  • певица

Музикалната звезда навърши 36 години в понеделник

Златна торта за рожденния ден на Бионсе (СНИМКИ) - 1
Снимка: БТА/АР

Кралицата на R&B музиката - Бионсе отпразнува своя 36-ти рожден ден с невероятна триетажна торта на стойност 3 500 долара, съобщава онлайн изданието за светски новини ЕТ.

Фамозният десерт с вкус на мед и лавандула е бил изработен така, че да наподобява скални геоди - покрит с черен фондан, под който се подават златисти и бели кристали и основа от ядливо злато.

На върха на тортата е била поставена пищна златна корона, силно напомняща на тази, с която Бионсе се появи тазгодишните награди "Грами".

Разкошната торта е дело на сладкарница "Кейк лифт бейк шоп" във Филаделфия. Една от собственичките разказа пред местното списание Philly Mag, че получила мистериозно обаждане по телефота с искане за голяма торта в златно и черно. След като записала подробностите около поръчката тя осъзнала, че май-вероятно става дума за рождения ден на Бионсе. И точно така се оказало.

Златна торта за рожденния ден на Бионсе (СНИМКИ)

Златна торта за рожденния ден на Бионсе (СНИМКИ)

Златна торта за рожденния ден на Бионсе (СНИМКИ)

Освен тортата от сладкарницата изработили и бисквити във формата на пчелни кошери и златни корони, с които Бионсе да почерпи най-близките си зад кулисите на фестивала "Мейд ин Америка", чийто организатор е нейният съпруг Джей Зи.

Златна торта за рожденния ден на Бионсе (СНИМКИ)

В нощта преди самия рожден ден на Куин Би, съпругът ѝ направил страхотна изненада, като накарал публиката, събрала се на фестивала "Мейд ин Америка" да пее "Честит рожден ден".

Златна торта за рожденния ден на Бионсе (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖенаБг.

    4 0 Отговор
    Чак се и хвлят...Презадоволена работа..
    А някой там ,някъде се нуждае от глътка вода,и коричка хляб..
    Харесвам Бионсе,но това ми идва в повече..Да е жива и здрава!