Last news in Fakti

30 Октомври, 2017 12:49 1 623 2

И Кевин Спейси бе обвинен в сексуално посегателство

  • кевин спейси-
  • призна-
  • извинение-
  • сексуален тормоз-
  • обвинение-
  • актьор-
  • антъни рап-
  • сексуално посегателство-
  • гей

Поднасяйки извиненията си към Антъни Рап, след обвинение в опит за сексуално посегателство от преди 31 години, холивудската звезда призна, че е гей

Носителят на "Оскар" Кевин Спейси обяви публично, че е гей. Това изненадващо признание дойде заедно с извинение към актьора Антъни Рап, след като в интернет се появиха твърдения, че холивудската звезда е направила опит да "съблазни" младия си колега през 80-те години, когато Рап бил 14-годишен, пише британският вестник Telegraph.

Обвиненията дойдоха от самата "жертва", която обяви, че е получила дълбока психологическа травма, след като Спейси лежал върху него цяла нощ, след парти, в апартамента на звездата, преди 31 години.

Признавайки публично своята сексуална ориентация, Спейси каза, че не може да си спомни предполагаемия инцидент, станал през 1986 г., Той уточни, че поднася своите "най-искрени извинения", ако нещо подобно наистина се е случило, допълвайки, че е "ужасен" от историята.

"Честно казано не си спомням за срещата. Излиза, че тя е била преди повече от 30 години", написа 58-годишният актьор в публично изявление, публикувано в Twitter. "Но ако съм се държал така, както той описва, аз му дължа най-искреното извинение за това, което би могло да се опише като напълно неподходящо пиянско поведение."

Тази история накарала Кевин Спейси да се замисли и да "говори за други неща", свързани с личния му живот.

""Знам, че за мен се разказват много истории и част от тях са подхранвани от факта, че защитавам ревностно личното си пространство. Моите най-близки знаят, че съм имал отношения както с мъже, така и с жени. През целия си живот съм обичал мъжете и съм имал романтични връзки с мъже. Сега реших да живея като гей", написа звездата от "Предай нататък".

Коментарите на Спейси предизвикаха реакция сред членовете на ЛГБТИ общността в социалните мрежи, като много от тях обвиниха Спейси, че използва коментара за сексуалността си, за да отклони вниманието от обвинението на Рап.

Спейси е поредната холивудска знаменитост, която бе пометена от вълната обвинения в сексуално насилие и посегателство, която заля филмовата и телевизионна индустрия заради филмовия магнат Харви Уейнстейн.

Кевин Спейси е носител на наградата "Оскар" за "най-добър актьор“ за ролята му във филма „Американски прелести“ и за "най-добър поддържащ актьор" за ролята му в лентата "Обичайните заподозрени".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГАУ

    9 0 Отговор
    господин Антъни Рап май си търси евтина слава , бил на 14 на купон , дрън дрън та пляс . и сега като го гледам май е открил нежната си страна .
  • 2 Дикембе Мутомбо

    5 0 Отговор
    И каква звезда е бил Кевин Спейси преди 31 години? Според IMDB тогава е бил прохождащ актьор.

    Ама него поне съм го чувал с филмите му, които не са лоши. А този Рап ще го запомня единствено с това, че дупедавец. То пък много отличително в наши дни, щото...