Last news in Fakti

7 Февруари, 2018 16:28 7 873 7

Шарлопов минал през редица съдебни битки

  • стефан шарлопов-
  • бизнесмен

Бизнесменът претърпял сериозен стрес покрай съдебните битки за ВИП селището му

Стефан Шарлопов мина през редица стресиращи съдебни битки за уникалното селище "Созополис". Той теглил заеми от няколко банки, като само лихвите на ден били около 3-4 хиляди евро, пише в."ШОУ".

Целият ужас около съдебните разправии трае 3 години, а семейството му и алкохолът са му дали сили да не полудее.

"Вечер, след като цял ден си работил като куче, без да изпиеш 2-3 литра вино, в абсурд да заспиш", казваше той. Съзнателно се успокоявал с алкохол, за да издържи психически.

Миналата година бизнесменът имаше проблеми около ВИП селището. Наложи му се да защитава имота си от разрушение в съдебната зала. Получавал е и глоби за разрушаване на защитени фиорди в местността Колокита - една от 10 000 лева и една от 20 000 лева, където е изградено курортното селище "Созополис".

"Разбирам, че държавата е в правото си да ме глоби", каза тогава бизнесменът и добавя: "Ако е плаж, да ми го дадат на концесия. Чадъри съм сложил, за да е по-красиво. Скалите не са хомогенни, те са с примеси, когато дойде силна вълна, ги руши и ще влезе в имота ми. Искам да ги укрепя".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    24 3 Отговор
    Сложил бил чадъри, окрепил брега...дрън, дрън, за това там и пеша не можеше да мине човек. Заграбил бе всичко!
  • 2 Гост

    23 2 Отговор
    Вярно е.Заграби цялата ивица

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Боцмана

    10 9 Отговор
    2-3 литра вино,вие го изкарахте битов алкохолик човека,2-3 чаши звучи по-достоверно поправете си драсканицата
  • 5 Незнам

    10 5 Отговор
    Нати имоти ,нати вино, айде чао.
  • 6 станчо

    5 5 Отговор
    лека мупръст. така е в бг. като успееш и те почват със скубането от страна на бездарните чиновници и корумпираната ни българия
  • 7 Край

    1 1 Отговор
    2 пръста алкохол в съчетание с определено хапче и вече си гушнал букета. Колко холивудски звезди си отидоха така и много други хора. Само в такива случаи не се знае, дали някой умишлено не го е пуснал в чашата...