1 Октомври, 2018 10:52 13 282 21

"Мис България" Тамара Георгиева стана Miss Planet 2018 (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • мис българия 2017-
  • тамара георгиева-
  • първо място-
  • конкурс за красота-
  • miss planet 2018-
  • титла-
  • най-красивата българка

Нова титла за скандалната и оспорвана мис, обявена за най-красивата българка за 2017

"Мис България" Тамара Георгиева стана Miss Planet 2018 (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимки: Facebook

Носителката на титлата "Мис България" за 2017 г. Тамара Георгиева представи страната ни на конкурса Miss&Mister Planet в грузинската столица Тбилиси и спечели високото отличие.

Новината съобщи Миглена Ангелова с публикация в личния си профил във Facebook:

"Ура! Имаме си Мис "Планет"!, написа тя.

Надпреварата е била "доста оспорвана", а конкуренцията — много силна, особено в лицето на представителката на Русия, която също била много красива, сподели Ангелова пред Dir.bg и допълни, че победата на българската представителка я е направила много щастлива.

Георгиева, чийто нос дълго време бе тема №1 в социалните мрежи и светските среди, също съобщи за победата си в социалните мрежи, като публикува снимки с короната и с купата.

Тамара Георгиева е първата българка, която печели първо място на международния конкурс за красота Miss Planet.

За него "Мис България" 2017 се е съревновавала с още 34 претендентки, преминавайки през конкурсната програма, която включва: бански, национален костюм и гала вечер.

Най-красивите момичета на планетата са се срещали с държавни лица, участвали са във фотосесии и благотворителни мероприятия.

Тамара Георгиева стана "Мис България" през 2017 г. Изборът ѝ предизвика сериозен обществен дебат. Нейната визия предизвика масово недоволство у българите, които изляха гнева си в интернет пространството с хиляди коментари, както стана през 2009 г. с Антония Петрова.

Мис България 2017 👑

A post shared by Tamara 🌹 (@tammytamari) on Nov 26, 2017 at 3:17pm PST

Ирина Папазова — организаторката на конкурса, който по никакъв начин вече не е свързан с престижния "Мис Свят", но носи името на страната ни и се свързва с красотата на българките, побърза да обвини за неуспеха фотограф, който снимал събитието, но умишлено загрозил кадрите.

💪🏽👙👑

A post shared by Tamara 🌹 (@tammytamari) on Nov 24, 2017 at 3:01am PST

След разразилия се скандал имахме възможност да видим Тамара и по няколко телевизии, но външността ѝ не изглеждаше по-различно. Това още повече разгневи обществото и постави под съмнение честността и обективността при избора на най-красивите българки.

Георгиева не успя да извлече никаква полза от разразилите се бурни скандали около външността ѝ, дори напротив. Те нанесоха сериозен удар по имиджа ѝ, след като стигнаха до ушите и очите на организаторите на престижния международен конкурс "Мис Свят". Навсичко отгоре Тамара бе обвинена и в надменност и високомерие.

С тази своя победа обаче, най-спорната "Мис България" успя да натрие носовете на недоброжелателите си и донесе на страната ни престижна награда от престижен конкурс за красота - награда, която никоя друга родна Мис не е успявала да спечели.

💫

A post shared by Tamara 🌹 (@tammytamari) on Dec 10, 2017 at 3:32am PST


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цистит

    5 4 Отговор
    не съм на 50 години и не ме интересува нова жена, мерси
  • 2 Значи

    19 1 Отговор
    И в Грузия има корупция
  • 3 гост

    29 5 Отговор
    Разчита, че я снимат челно, а не в профил, инак снимката няма да й стигне да й хванат и носа. Пълна подигравка е тази да печели повече от конкурс на селски събор.
  • 4 kick

    22 1 Отговор
    Като гледам и другите...ми то киноложки конкурс бе!
  • 5 Анонимен

    11 2 Отговор
    Доста е грубичка, но явно в момента това са критериите за красота.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 dsadsa

    15 1 Отговор
    EEee.. сега вместо 1500 ще ми иска 5000 за една нощ :(((

    Коментиран от #8

  • 8 ценител

    14 1 Отговор

    До коментар #7 от "dsadsa":

    Всичките обикновено изглеждат еднакво - огромна уста, а обикновено и нос. Никой обикновен човек не би се загледал в такъв тип визия. Но извратеняците, които диктуват кой да участва и да спечели - очевадно да.
  • 9 Журист

    17 1 Отговор
    Това изобщо не е учудващо - след като на Евровизия можаха навремето да изберат Кончита за победител, защо сега да не изберат и тази за Мис. Просто тотална деформация на ценностите и разбирането за красота и естетика.
  • 10 Лили

    4 9 Отговор
    Пак да чуят за България,добре че са тези конкурси.Българката е страхотна !!!!!!!
  • 11 !!!!!!

    0 10 Отговор
    Bulgari gordeite se be ,ne ve li e sram Miss Planet e nai prestijniq konkurs i tq trqbvashe tam da otide ,kakav Miss Svqt ..tilkova glupavi medii imame.Pffffffff
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Korunpiram

    5 8 Отговор
    А съм живял в Грузия,но знам че там се провежда вече няколко години конкурса.Журито е международно:)))Това значи цял свят корумпиран ....хахаха Смешници и злобари сме ние Бг.Засрамете се България е първа , а момичето се го доказа
  • 14 Вилма

    6 3 Отговор
    "Натрила била носовете на недоброжелателите" - НЕ СТАВАЙТЕ СМЕШНИ!
    И с корекцията на носа не е красива! Абсолятно ясно е, че и там е платено за 1-вото място!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Не е тя на първо място !организаторката

    2 0 Отговор
    Организаторката и на този конкурс е Ирина папазова, частен конкурс! Как не ви е срам бе , ?? За една корона се прави на маймуна! Цяла България к се смее, а тя още ходи по измислени конкурси! Пак скалъпена работа- организаторката щом е българка , дали в Грузия или в Америка ще направи частния си конкурс все тая!!! Жалка работа! Тея пари вместо да ги давате за купени измислени титли, по-добре ги дайте на болни деца! Айде сега Иди в сутрешния блог на новините и се похвали гордо- Спечелих конкурса в Грузия, ама Ирина папазова е шевката и организаторката и на този конкурс , а ама не спечелих първо място....а само утешителна награда, мис Талент,....ъъъъ и и този път свекити плати...смях смях
  • 17 Лило

    1 0 Отговор
    1000 на 100 е дала един чувал с пари иначе няма кой да се излъже дори да я номинира тая :S
  • 18 Защо

    1 0 Отговор
    Защо никой не коментира , че след скандала с носа си в България , тя си го оперира и сега е нов !!!!! И разликата е очевидна....що за наглост от нейна страна да каже , че е натрила носовете на всички които са я осмивали ,след като тя си оперира точно осмивания нос ?????
  • 19 Kremena

    2 0 Отговор
    Прекрасно,момиче е Тамара !Честита победа!З
  • 20 Гост

    1 0 Отговор
    Е, щом в Грузия е бил конкурса, то носът й не е бил пречка, а е бил предимство за победата ... хахаха :)))))
  • 21 Студент

    1 0 Отговор
    В сравнение с тези кобили на снимката, тя е най-хубавата.