Last news in Fakti

13 Ноември, 2018 17:53 7 488 6

Гаф или умишлена провокация? Лидерът на Хърватия прикова вниманието към… СНИМКИ

  • хърватия-
  • президент-
  • обувки-
  • колинда грабар-китарович-
  • париж-
  • 100-годишнина-
  • чествания-
  • първа световна война

Изглежда Колинда Грабар-Китарович има странен вкус за обувки

Гаф или умишлена провокация? Лидерът на Хърватия прикова вниманието към… СНИМКИ - 1
Снимки: AP/БТА

В края на миналата седмица държавни лидери от цял свят се събраха в Париж, за да отбележат 100-годишнината от края на Първата световна война и да почетат хилядите загинали.

Докато държавните глави разговаряха на високо ниво и разисквайки сериозни и важни политически въпроси, първите дами разполагаха с време да разходят новите си тоалети из Париж, с което разбира се привлякоха и медийното внимание.

Несъмнено в светлината на прожекторите попаднаха първата дама на Франция и съпругата на американския президент Доналд Тръмп, но освен тях блеснаха и някои други дами, присъствали на честванията във френската столица.

Световните медии обстойно описаха и разнищиха избора на тоалети на Бриджит Макрон и Мелания Тръмп, но малцина се фокусираха върху останалите дами, като хърватския президент, която успя да привлече всички погледи върху… обувките си.

Гаф или умишлена провокация? Лидерът на Хърватия прикова вниманието към… СНИМКИ
Снимки: AP/БТА

По време на честванията на 100-годишнината от края на Първата световна война френският президент Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит посрещаха лично държавните лидери пред Елисейския дворец в Париж. Сред тях беше и президентът на Хърватия Колинда Грабар-Китарович, която пристигна със съпруга си.

Кадрите, заснети по време на приветствието и любезностите, които семейство Макрон и семейство Грабар-Китарович си размениха под проливния дъжд на стълбите на двореца, обиколиха социалните мрежи.

Причината се оказаха обувките на държавния лидер на Хърватия.

На официалното събитие тя носеше обувки с високи токчета с леопардов принт, които според мнозина не са подходящи за случаи като този.Гаф или умишлена провокация? Лидерът на Хърватия прикова вниманието към… СНИМКИ

Дали изборът на обувки е бил случаен моден гаф или предварително обмислена провокация, можем само да гадаем, но и вторият чифт, който тя обу за официалната вечеря в неделя, също се оказа бляскав и привличащ окото. Тя се появи с чифт сребърни обувки с висок ток, които се открояваха на фона на синята ѝ рокля.

Гаф или умишлена провокация? Лидерът на Хърватия прикова вниманието към… СНИМКИ
Снимки: AP/БТА

Гаф или умишлена провокация? Лидерът на Хърватия прикова вниманието към… СНИМКИ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Курягър

    25 2 Отговор
    Ухааа ухаааи с едни чорапки до средата на бедрото в късните часове на бюрото в кабинета ухааа леле потекоха ми лигите мацка е
  • 2 Пища Хуфангел

    40 1 Отговор
    И Павлова има такива самоче с усилена конструкция да издържат налягане от 1200кг.с амортисьор!
  • 3 КУРВИТЕ СА ВЪРТЯТ ЕДНА ОТ НАЙ

    10 7 Отговор
    ДРЕВНИТЕ ПРОФЕСИИ....
  • 4 КУРВИТЕ СА ВЪРТЯТ ЕДНА ОТ НАЙ

    7 7 Отговор
    ДРЕВНИТЕ ПРОФЕСИИ....
  • 5 Сънливец

    3 4 Отговор
    Тая я съм я брулил два пъти - после се събудих....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.