Last news in Fakti

2 Януари, 2019 12:42 5 669 9

Оперираха по спешност Орхан Мурад

  • операция-
  • орхан мурад-
  • певец-
  • сузанита

Интервенцията преминала успешно и в момента изпълнителят се възстановява у дома

За Орхан Мурад изпращането на 2018-та и посрещането на Новата 2019-та дойде под знака на възстановяването след операция. В разгара на коледните празници вместо дежурните активни участия, певецът трябвало да се подложи на спешна операция на крака в елитна пловдивска болница, пише таблоидът „ШОУ”.

Интервенцията преминала успешно и в момента изпълнителят се възстановява у дома. За него активно се грижи съпругата му Шени. За момента изпълнителят не дава подробности за причината, наложила хирургическата намеса, но негови близки уверяват, че става въпрос за не много сложна и за щастие успешна операция.

Освен здравословни проблеми, изминалата година за Орхан Мурад не бе никак лесна и по отношение на публичните реакции към по-малката му дъщеря Сузанита. Тя изтърпя поредица от словесни атаки заради провокативния си външен вид в клиповете. Но вместо да се скрие от публичното полезрение, както мнозина очакваха от Орхан Мурад, певецът застана още по-здраво зад скандалната си щерка, с което й недвусмислено отвърна на хилядите словесни атаки по неин адрес.

"Хейтърските атаки са нормална част от нашето общество. Но ако някой си мисли, че по този начин вкарва хаос и дисхармония в семейството ни, жестоко се лъже. Стоя много над тези неща. Казвали са ми даже, че са писали — „ако баща ѝ виждаше, щеше да се откаже от нея”, такива глупости. Въобще не вървят такива неща!", споделя звездата пред жълтото издание.

За това колко силно и безпрекословно той защитава дъщеря си, личи и от съвместното парче, което двамата направиха миналата година. Песента се казва "Открихме сезона" и в клипа Сузи отново залага на познатата провокативна и разголена визия, както и на доволно количество татуси. В нейния случай обаче, провокацията очевидно е много доходоносна, защото младата певица взима по 3500 лв. за 25-минутно участие, научи народното издание от сигурни източници!

Припомняме, че подобно на баща си, който бе опериран в навечерието на коледните празници, няколко месеца по-рано и Сузанита претърпя спешна интервенция заради киста в яйчника. „Имаше опасност да направи перитонит, но Слава Богу всичко е наред”, сподели тогава майка ѝ Шени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щайнер

    10 3 Отговор
    Айде ощастливи българите като си навземеш всички парцали (ценности) и бегом към аналдола и да всемеш колкото се може повече от родата си
  • 2 Ventura

    10 2 Отговор
    Човека иска да прогледне
    и да види какви ги върши
    щеркаму. Слуша и не вярва
    на очите си.
  • 3 Е пак ли

    3 0 Отговор
    Да не съм груб ама по-добре ,че не вижда човека. Щото ако виждаше "ОНОВА" нещо дето му се пише дъщеря щеше да е отдавна във Бойчиновци .
  • 4 Аман вече

    3 1 Отговор
    Платена ”новина” нали не били в България а на гастрол за празниците неможели да смогнат!?То в това семейство всеки ”пее”Ама ние несме добре като видим Мурадови отминавай най добре,!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Анонимен

    2 1 Отговор
    Орханчо пее, а пък щерка му свири.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гзт

    2 1 Отговор
    Пак новинка за турци аман от тях.
  • 9 чичо к чо

    1 0 Отговор
    туриха му конски очи да види по добре щерка си