Last news in Fakti

1 Февруари, 2019 11:21 27 167 32

Наша известна актриса попиля Калин Терзийски след участието му в "Търси се"

  • албена павлова-
  • нели хаджийска-
  • калин терзийски-
  • търси се-
  • предаване-
  • шоу-
  • участие-
  • алкохол

Нов интернет спор между знаменитости разбуни духовете

Калин Терзийски успя да предизвика изключително грозен скандал със свой пост в социалната мрежа, в който напада директно двете водещи от „Търси се” по bTV – Нели и Меги, че залагат само на изтъркани теми и клишета във „все по-тъмно пожълтяващата си журналистика”.

Неговата публикация предизвика обаче не само тяхната очаквана реакция, но го връхлетяха и гневните изказвания на редица други популярни личности у нас, едно от които на популярна наша актриса.

„Момичета, предаването ви е прекрасно! Фактът, че идваме като гости и си тръгваме като ваши приятели, говори достатъчно за почтеността, обичта и уважението, с които зареждате предаването! Обичам ви! Вярвам безусловно във вас и знам, че вероятно нерядко сте били мишена на низкия вкус към скандала, но чистото сърце е недосегаемо!

П.П. Избирайте внимателно гостите си (смее се). Някои съвсем съзнателно ще искат да ви употребят! Уви, писателят написа „Локо София” на вашия Мемориал на мира!”

Такъв коментар остави под публикацията на една от водещите Нели Хаджийска актрисата Албена Павлова. Тя изигра паметната роля на Гълъбина Чеканова в сериала „Столичани в повече”.

Преди броени дни писателят изригна публично, че го били поканили за гост в предаването, но вместо за книгите, го разпитвали за алкохола и битката му с него.

Логично и отговора на двете водещи в социалните мрежи не закъсня. Ето какво публикува Нели Хаджийска в профила си във Фейсбук:

Както може да се очаква при подобни спорове, аудиторията се раздели на две и показа подкрепата си и за двете страни. На страната на писателя застана друг негов колега - Любомир Милчев - Денди. Той написа следното:

„Предаването е блудкаво и лелчинско... Колкото до коментариите ви – те ни водят в детска педагогическа стая. Калин Терзийски е преди всичко талантлив автор... 12 години скука...”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пп76

    57 40 Отговор
    А защо изобщо го показват по тв този пияндурник?
  • 2 отегчен

    51 9 Отговор
    Абе, хвани Калин, удари Нели... доста народ ще изпопада. Чалга до шия.
  • 3 321

    59 12 Отговор
    БТВ последните години заложи на турски сериали и жълти предавания, както повечето телевизии. Не ми е любимата персона този писател. Обаче е напълно прав. И напълно вярвам, че водещите са се вбесили от това неуважение - да не им играе по свирката. Тези чалга журналя си мислят, че като те пуснат по телевизора са ти направили най-великата услуга в живота, за която трябва да си им благодарен вечно. За съжаление в телевизиите се напълни с някакви социолози, политолози и разни други лози с журналистически уклон, които за да си направят рейтинга са готови да творят всякакви жълтини. За по-младите - да кажа, че в първите две специалности се влизаше с оценка 2.1 на изпитите и само най-големите тъпанари, които не ги приемаха нещо по-смислено учиха подобни полунаучни дисциплини. Подобно съществуване доведе до силен комплекс, който се избива ежедневно по телевизиите. Но, най-голямата вина за помията в телевизионния ефир носи СЕМ, който може да се хване за случайно изпусната псувня, но не може да вземе отношение за предавания ала-ББ, които са връх на пошлия цирк, та дори и криминалната хроника - наречена Новини.
  • 4 ГосТ

    48 22 Отговор
    Коя е пък тази албена павлова,сигурно нещо като албена вулева. Звездни величия на родният небосклон 😂 Това сме ние "от върбата чакат круши" 😂

    Коментиран от #7

  • 5 Гост

    51 8 Отговор
    В случая, Те зийски е прав! А предаването наистина не струва! В началото видях две-три предавания /тайно се надявах само първото да е пошло/ - скука! Пълна скръб! Седнали две лелки, поканили този или онзи на раздумка, за да клюкарят и нищо наистина смислено! Явно е такова нивото и политиката в цялата телевизия! От доста време не я гледам!

    Коментиран от #29

  • 6 Иван

    26 18 Отговор
    Албена коя ?? Най-запомнящата роля на тази жена е във "Време разделно". Днес е ден на старите шушляци ли ? Извадихте от сркина повече от един, нека така да си остане
  • 7 Георгиева

    20 22 Отговор

    До коментар #4 от "ГосТ":

    Уважаеми, първо научи коя е Албена Павлова, пък после коментирай. Не се излагайте.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ГосТ

    22 9 Отговор

    До коментар #7 от "Георгиева":

    Видях коя е албена павлова, известна е със снимката си до Стоянка Мутафова. изключително безлична. А вие можете ли да ми кажете на кой е цитата по-горе? За да коментирате.
  • 10 СЕМ-ката

    30 7 Отговор
    Двете кикимори на предаването на Денис,Ризов. Някой го храни него да не остане без хляб човека .А,колкото Албена Павлова и плеяда лелки броящи се за актриси те на такива предавания разчитат да се появят за кво на екран.
  • 11 АА член

    19 5 Отговор
    Имам добра вест за Калин-нарича се 12 стъпки и програмата на Анонимни алкохолици!
    Понеже в момента страда страшно много от сух алкохолизъм. Не е достатъчно сано да спреш да пиеш. Трябва много работа след това. Върху себе си! Иначе ще продължава да прави гаф след гаф. Аз направих 10 месеца. Допреди години имах близо 7 трезви години. Но не бях щастлив. Истинкото щастие открих в АА. Доно го прочете Калин.
  • 12 Една

    36 7 Отговор
    Известна,известна...колко да е известна? Не е колкото него.Щом се налага да се пояснява коя е и че е известна с една незабравима роля от ТВ сериал. Жалко, че Терзийски е прав за нивото на водещите журналусти и за много други неща...Не е пил от добро човекът...Чувствителен, емоционален, труддно приемащ действителността... По -важното е какво ще остави след себе си като послания...А той има какво! А водещите ?...
  • 13 Дядо ви господ

    13 25 Отговор
    Тоз писател Залян Терзийски сега го чувам.
    Класик ли е или не е от лежал още?

    Коментиран от #22, #25

  • 14 Д-р Бръкнипутев

    15 11 Отговор
    Коя беше тая Албена Павлова, че не мога да се сетя?!
  • 15 Котка

    18 6 Отговор
    Извинете, с какво е известена Ал бена Павлова?
  • 16 Гост

    25 4 Отговор
    И тоа не е стока,ама предаването е много лигаво и тъпо
  • 17 Жени

    8 18 Отговор
    Защо се занимаваме с вманиачени алкохолици,които се смятат и за велики!
  • 18 Радостно

    11 5 Отговор

    До коментар #8 от "Скръбно е предаването от":

    е вероятно очакването на тази Албена П. да поканят и нея в това шоу. Няма лоша реклама, особено безплатната.
  • 19 гост

    9 14 Отговор
    Ами извинявай,Калин Теззийски. При теб няма друго за което да си заслужава да ти се обръща внимание. Книгите ти са посредствени. Поне за мен. По - добре давай пример на младото поколение пияници - научи ги на ум и разум и как да се борят с порока си. От това може да излезе нещо свястно и да има полза от теб.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Жоро.

    10 3 Отговор
    Най даровитите писатели са били алкохолиици.За този Калин не зная.Нищо не съм чел от негови произведения и не мога да коментирам.Пък и не коментирам хора,които не познавам,било лошо или добро.
  • 22 Milovrab4e

    7 6 Отговор

    До коментар #13 от "Дядо ви господ":

    Да, и аз напоследък разбрах, че има такъв писател Калин Терзийски. Откакто си отиде Ласкин, тоя не се спря!Всеки ден пише-брише на алкохолни теми и ей го на-сдоби се с популярност!Колкото до предаването, никога не съм го гледала, хабер си нямам какво е.
  • 23 123

    9 1 Отговор
    Телевизионното предаване е много зле и е нормално да задават такива въпроси,но за всяки влак си има пътници...живея близко до циганска махала и там във всяка къща сателитна антена и многоо многоо зрители.
  • 24 Иво 68

    5 1 Отговор
    Това предаване не гледам.. Тоя пияндурник не чета... Много е просто и в крайна сметка влакове много и много пътници за тях...
  • 25 читател

    13 2 Отговор

    До коментар #13 от "Дядо ви господ":

    Калин Терзийски взе европейска награда за литература през 2011г. Има издадени 4 романа, няколко сборника с разкази, стихосбирки. И някои хора, които обичат да четат се оглеждат в очакване дали е издал нещо ново. Е, ти не си от тях, но вината за това не е негова. Ние, четящите, бихме искали ако може да продължим да четем, щото това ни е част от храната. Но за това трябва да има кой да пише. Тия двете клявки се опитали като две хиени да разкъсат едно малко лъвче, ама се оказало че лъвчето си има зъбки та се наложи да си подвият опашките. Много се радвам за това. Предполагам, че има много като тях сред работещите в медиите. Те биха се радвали Калин да "изпуши" и да направи някоя глупост-да се самоунищожи, та да могат след това като чакали да пируват няколко дена. Жалки дребни душици, които стават силни само като надушат слабост. Чудесно е, че не им се получи.

    Коментиран от #27

  • 26 читател

    4 1 Отговор
    Не знаех, че да попилееш някого, дошъл ти в студиото с добри намерения, без да ти е сторил нищо лошо, е висша степен на успешна журналистика. И може би само на Албена Павлова и е ясно, а вероятно и е било мечта още от детството.
  • 27 Milovrab4e

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "читател":

    Хайде де!И какво излезе?!Че който не е чел Калин Терзийски нищо не е чел и едва ли не е профан!И аз съм читател откакто се помня!Този обаче напоследък го чух!Щом е такъв капацитет...еми браво на него!
  • 28 Гост

    3 6 Отговор
    Защо ни занимавате с този нещастник?
  • 29 Мам

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Тези двете рошли /елем па Мегито/, не могат да стъпят на нокътя на кутрето на Албена Павлова. Не се занимава много с актьорство, но пък има толкова други таланти.. ! Така, че..не е писала, за да стане известна, тя Е известна!
  • 30 Зрител

    6 2 Отговор
    Като цяло шоутата по наш,те ТВ са за малоумни и се водят от такива. В случая Калин Терзийски е абсолютно прав. Евала Калине.
  • 31 Шаран БГ

    0 1 Отговор
    Момичетата трябва да са прави, защото са млади и хубави. И най-са прави , когато са легнали..........На този брадатия какво да му е правото??
  • 32 Пепи

    0 0 Отговор
    ТЕРЗИЙСКИ е мръсен, долен отпадък. Той е деграде, плагиат и бездарник. НИКОГА не е бил част от литературните кръгове. НИКОГА никой не го е харесвал.