Last news in Fakti

11 Март, 2019 00:30 13 801 41

9 неочевидни признака, че сте секс богиня

  • секс богиня

Ако сте добра в шофирането, най-вероятно сте добра и в леглото

9 неочевидни признака, че сте секс богиня - 1
Снимка: Shutterstock

1. Вие сте любознателна и отворена към света

Ако човек е отворен и общува със света с ентусиазъм, стреми се да го опознава чрез нови запознанства, общуване, взаимодействие, значи той не се страхува от своята природа и потребности, включително и от сексуални.

Когато не се страхувате да изучавате сексуалността си, ще се научите да я ограничавате, дозирате и управлявате. Тогава ставате интересна и обект на любопитство дали сте толкова добри в практиката, колкото във вашата философия за секса. И няма опасност да се провалите, защото не спирате да се учите и да споделяте знанията си.

2. Имате добре развито обоняние

Ако от време на време ви се струва, че острото ви обоняние е наследство от минал живот, в който сте била куче, можем да ви поздравим: вие сте отличничка в секса. С такъв нюх е трудно да не „надушите“ добрите феромони на добрия секс партньор. Няма да се задоволите дори с най-красивия, интелигентен и талантлив партньор без той да има подходящ сексуален потенциал. Вие самите „ухаете“ на секс и търсите любовник с този аромат, с който е невъзможно да останете като безчувствена талпа в леглото.

3. Имате чувство за хумор

Изследователите посочват пряка връзка между чувството за хумор и сексуалните способности. Ако подхождате към тази област от живота с хумор, знаете как да се смеете на себе си, обезвреждате пикантна или деликатна ситуация с уместна шега, нямате цена и в секса. Чудесното чувство за хумор - само по себе си е оргазъм, дори и без секс. Ако правите любов не само с разбиране на технологията, но и на непредсказуемостта на развитието на ситуацията, умеете красиво да се пошегувате с тона, сексът с вас винаги ще бъде на висота.

4. Вие сте интелектуално подкована

Според проучване на Лондонския кралски колеж умните хора са много по-умели в любовните игри. Сред 2000-те участници в експеримента (от 20 до 65 години), те са идентифицирали най-интелигентните и се оказа, че те, за разлика от по-малко интелектуално участници, са имали два пъти повече оргазми. Въпреки че има и друго мнение по този въпрос - прекалено умният мозък пречи да се отпусне в интимна близост и да позволи на собственичката си животински секс и безусловни оргазми. Затова, ако сте умни, ще намерите в себе си ресурсите, за да станете перфектната любовница.

5. Вие сте ценител на храната

Когато човек яде съзнателно, без да бърза и се радва на процеса, наслаждавайки се на всеки залък, много вероятно е той да е отличен в леглото. Селективността и отношението към процеса на хранене ви издава, че сте ценител, който вероятно е избирателен не само към храната. Започнете да ядете с удоволствие, отделете време, създайте кулинарни традиции и ритуали. Възможно е след това и в делата на любовта да сте по-умела, а атмосферата в спалнята ви да стане по-еротична.

6. Вие сте добра в шофирането

Забелязали ли сте, че шофьор, който се държи уверено на пътя, добре се ориентира в непознати терени и маршрути, бързо открива места за паркиране и лесно контролира пътуването, се оказва ловък и в живота. Същото може да се каже и за високите сексуални способности на човек, който перфектно кара кола. Карате ли добре автомобил? Ако отговорът е да, тогава в спалнята, най-вероятно, сте добра партньорка и не се страхувате от експерименти.

7. Вие сте прекрасна танцьорка

Танцът помага да се отпуснете, да изследвате възможностите на вашето тяло, да тренирате необходимите мускули и гъвкавост. И това без да споменаваме сексуалната енергия, която зарежда танца. Гледайки танцьорка, ние често несъзнателно се транспортираме с нея в леглото, подозирайки, че щом тя е такава в танца, то и сексът с нея определено няма да е скучен. Ако сте ненадмината танцьорка, то само може да се завижда на партньора ви.

8. Увличате се от политика

Друго проучване на американски учени доказва, че хората, които се интересуват от политиката, следват новините в тази област или са пряко ангажирани с политически въпроси, са сексуално по-привлекателни от тези, които пренебрегват политическия свят.

9. Вие сте левичарка

Френска компания провела проучване, за да сравнят удовлетвореността от сексуалния живот на левичарите и на десничарите. Имате много повече шансове да знаете всички радости на любовта и да бъдете запомнени от партньора ви като виртуозна в секса, отколкото жените, боравещи по-добре с дясната ръка. Според проучването, 86% от левичарите се гордеят с интимния си живот, докато само 15% от десничарите получават същото удоволствие от секса, пише jenata.blitz.bg. Може да се предположи, че ще постигнете нирвана в секса, ако и вашият партньор се окаже левичар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайл

    19 2 Отговор
    здравей Вени

    Коментиран от #29

  • 2 hmhmhm

    32 2 Отговор
    Завийте го това момиче от снимката - март месец е още ...
  • 3 Киро

    34 1 Отговор
    Е да бе ама ако тия неща описани в статията ги притежава жена, която е 200 кила това означава ли че е секс богиня?

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Синан

    15 5 Отговор
    На мен Онур винаги ми вика - богиньо моя.
    Когато ме пори.

    Коментиран от #11

  • 7 зоолог

    15 1 Отговор

    До коментар #3 от "Киро":

    Тогава е секс - морж.
  • 8 Рьоне Артоа

    8 1 Отговор
    Ах, Вени само секс ти е в главата. Ама и на двете снимки горе си излязла чудесно.
  • 9 Дидко

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Диди":

    Здравей, Диди! 😍 Аз пък съм 190см и 90кг и си мечтая точно за едно такова стабилно миньонче като теб, Диди, което да не ми бяга и да не се оплаква от повечко екшън, а напротив да е издръжливо и ненаситно! 🐓 Давай да се взимаме дорде сме още млади и убави, че знаеш ли какво ни чака след време?! 🍺
  • 10 hater

    7 2 Отговор
    те отворите й да са като цинкова кофа пък нека е богиня

    Коментиран от #23

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Alfaman

    10 0 Отговор
    Добро обоняние добър апетит добра ориентация игриви нещо на кучка миазя.
  • 13 Мммм Да

    8 2 Отговор
    Статията е вярна🐈🐅
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 кмета

    8 1 Отговор
    Това нищо не е В нашето село Радка Чудото да видиш кво прай На половината селяни им е обърнала резбата
  • 17 Циганин

    0 0 Отговор
    Признаци че сте секс богиня, правите секс, богиня сте...
  • 18 Хефнер

    3 5 Отговор
    Важното е да има големи цици. ☺😉😜😁😊😇
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Аааа

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "Секс богинята":

    И свършва като луда по 10 пъти един след друг поне !!!
  • 21 За да си

    5 2 Отговор
    Секс богиня трябва да си проститутка. Така си секс робиня и клецаш над 1000 и повече на ден.
  • 22 НИНДЖА

    0 2 Отговор
    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
  • 23 гост

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "hater":

    Еххх, докога ще ви учим, не знам. Така и не разбрахте, че "отворите" са мускули, колкото повече се тренират, толкова са по-стегнати. Колкото повече упражнения, толкова е по-запазена жената. КОлкото е по-възбудена, става по-стегната, колкото повече доближава оргазъм, толкова повече се свива. Най-лошото което може да се случи на жената е липса на редовен секс, само така може да се "амортизира". Така, че не се притеснявайте, използвайте добре и пълноценно, не се захабява.
  • 24 Лорчето

    2 2 Отговор
    Петте правила от воле, влизам в графата.....!!!!! Казвам пак, без никакво лицемерие....!!!!
  • 25 Пустиняк

    3 0 Отговор
    Всяка жена може да бъде секс богиня.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Шта скъсам

    0 0 Отговор
    Вении!!!
  • 28 Каквито и да сме Майло....!

    1 1 Отговор
    Не мислим само за секс, има и други важни неща в живота...! И не сме педофили....!!!! Това е най срамното нещо, на някой му пречи мрънкането, тогава да си нарежда папките и по често да се поглежда в огледалото,....! Много е лесно, някой да наречеш дебел, като и ти си бил такъв, предразположен и разложен дори....! Ако коментираш нечий коментар, това е мрънка е, но нали мозъка ти е вода....?!
  • 29 ЗИК ХАЙЛ

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хайл":

    абе коя е тая Вени?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Бонго със социален живот...!

    1 0 Отговор
    Моделката, при всички положения изпълнява 9++++++++правила....!!!!!В живота, винаги завиждат на умните, говорим за този живот, когато всички са зрели и презрели....!!!! Мога да дам примери, но става. много. дълго, като досаден секс с грозен мъж....!!!!!

    Коментиран от #32

  • 32 Продължение...!

    1 2 Отговор

    До коментар #31 от "Бонго със социален живот...!":

    Аз мисля, че разни досадни пришълци, които както пишат, така и говорят, те са досадниците на сайта........!!! Жалко....!!!!

    Коментиран от #35

  • 33 И да е

    1 0 Отговор
    Подкована кобилка.
  • 34 Аз съм

    3 0 Отговор
    Чакай бе, Вени. Това с пълна сила трябва да важи и за мъжете.
  • 35 Ха ха

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "Продължение...!":

    Пишеш и си отговаряш сам ...ку ку :)))

    Коментиран от #37

  • 36 естет

    1 0 Отговор
    Тва на снимката не знам кво е пасло, ама само на Г*З е расло!..
  • 37 Пигмей куку

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Ха ха":

    На какво.се смееш, ти цял живот си СМЕШНА...!

    Коментиран от #38

  • 38 Алооо приказките

    0 1 Отговор

    До коментар #37 от "Пигмей куку":

    Изостанала си умствено и си изтракала ама не го съзнаваш :)))

    Коментиран от #39

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ЗайоБайо

    0 0 Отговор
    Кога е продължението за секс боговете? Моята зайка пита

    Коментиран от #41

  • 41 Нетърпеливата циганка

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "ЗайоБайо":

    Зайо не чакай статията, давай заешката, съвет от мене беше....!!!!