Last news in Fakti

11 Април, 2019 07:00 24 968 3

Вашият хороскоп за днес, 11.04.2019 г.

  • хороскоп

Активен ден за всички зодии

Вашият хороскоп за днес, 11.04.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Променливо ще е настроението ви днес. Оптимизъм - добре, философски поглед - добре, но къде е практическата полза от всичко това? Действайте конкретно и целенасочено с внимание към детайла; днес е ден за постигане на резултати.

Телец

Днес ще ви харесва да изпипвате нещата, да ги анализирате, да ги подреждате и оформяте. Днес можете да сбъдвате мечтите на другите с вашата отдаденост и сръчна работа. Позволете си да сте ценни не само за себе си, но и за света.

Близнаци

Настроението ви днес ще е доста закачливо, с което може да предизвикате спорове, сцени на ревност, неправилно разбиране и какво ли още не. За вас обаче е по-важно да имате много приятели, отколкото да затъвате в мрачните дебри на споровете. Ами просто превърнете опонентите в приятели.

Рак

Хората, с които контактувате пряко, ще ви провокират по всички възможни начини и то не нарочно. Трудно ще ви е да запазите присъствие на духа, но вие го можете - просто, влезте в играта.

Лъв

Интересни мисли ще ви минават днес през ума - за пътувания, за учения, за философия, но ей така, между другото, ще трябва да посвършите доста работа. Не се разсейвайте с приказки, а изкушения ще има доста. Бъдете конкретни, обръщайте внимание на подробностите и ще сте много горди от резултата.

Дева

Имате доста находчиви хрумвания по финансови въпроси. Днес добри постъпления могат да ви донесат дейности, свързани с грижи за красотата. Може би ще ви е малко нервно и напрегнато, но това е само временно. Погледнете философски на света и си спомнете, че няма нищо сигурно.

Везни

Очарователни и неустоими за света, но доста провокативни у дома. Днес ще трябва да се справяте с различни спорни ситуации. Някои стари модели на поведение отново ще са неудовлетворителни. Наблюдавайте се по-внимателно, потърсете подобни сходни ситуации и онова, което ви е провокирало да постъпите така. Ключът всъщност е в собственото ви подсъзнание, потърсете го.

Скорпион

Движение и много работа или работа в движение, така или иначе днес ще сте ангажирани с много задачи. Бъдете ясни и конкретни, анализирайте и действайте бързо. Нещата не търпят отлагане, мобилизирайте се. Личното отношение оставете за личните срещи, бъдете професионалисти.

Стрелец

Можете да направите невероятни финансови удари, стига да сте склонни да рискувате. Оставайки си в така познатата зона на комфорт печелите мнимо спокойствие и сигурност, но това ли е, което искате. Казано е - Господ обича смелите, готови ли сте да проверите истинността на това твърдение?

Козирог

Ключовата дума за днес е резултатност. Това, което ще ви направи истински щастливи, е да видите реалния резултат на усилията, които сте вложили. Освен това няма да ви свърта на едно място, способни сте да енергизирате не само себе си, но и околните. Използвайте конструктивно цялата си сила с целия ентусиазъм.

Водолей

Вашият поглед днес ще е насочен към забавните неща, към онези, които правят живота интересен. Ще търсите смисъла, ще търсите предизвикателството и трудно ще ви е да се фокусирате върху ежедневната проза. И все пак връзка има между духовното и материалното, може би дори е лесно да я видите.

Риби

Приятелите са онези, които днес ще ви провокират да действате и дори ще ви хареса. А като бонус може и да спечелите нещо допълнително. Хубаво е да има човек приятели, нали? Освен, че ти е приятно с тях и допълнителни ползи изникват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Обичам

    1 0 Отговор
    Ускопите