Last news in Fakti

15 Април, 2019 07:00 3 382 0

Вашият хороскоп за днес, 15.04.2019 г.

  • хороскоп

Напрегнат ден за Везните, енергичен - за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 15.04.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден голям, ден безкрай, пълен със мечти. Днес ще сте като един продавач на надежда и плавно ще се носите по течението. Огледайте се за пристанище, където да акостирате.

Телец

Не отлагайте промяната. Станете промяната, живейте в нея. Просто си позволете да направите онова, което толкова искате, а толкова ви е страх. Използвайте силата си. Живейте за този миг!

Близнаци

В никакъв случай не се отказвайте от плановете си, следвайте целите си, дори да се наложи да се потрудите затова. Резултатите определено ще си струват труда.

Рак

Несигурността е свободата. Ако сте готови да живеете в несигурност, в постоянна несигурност, ще бъдете свободни. А свободата е вратата към Божественото. Имате ли смелостта да се доверите на Вселената?

Лъв

Думите на близък човек ще докоснат сърцето ви и ще се превърнат в онази искра, с която можете да запалите Слънце в душите на другите. Така се случва, като с олимпийския огън, просто предайте нататък.

Дева

Определено днес няма да ви се иска да действате сами. Желаещи да ви помогнат дал Господ, но дали всички ще изпълнят високите ви критерии? Не бъдете прекалено претенциозни, но и недейте да гледате през пръсти. Правете каквото трябва, пък да става каквото ще.

Везни

Леко напрегнат е днешният, а това ще се отрази зле на нещата, които правите. Опитайте да се отърсите от напрежението, погледайте цъфтящата природа, идете на фитнес, купете си нещо ново, изхвърлете нещо старо. Променете гледната си точка.

Скорпион

Отпуснете се в мълчание и идеите сами ще дойдат. Вие сте генераторът днес, така че ви чака важна работа. Вярвайте си повече, говорете по-малко и просто действайте!

Стрелец

Денят може да е доста енергичен, но ще сте склонни да приемате нещата твърде лично, а това определено ще повлияе на отношенията ви. Най-добре ще е, ако успеете днес да обърнете по-голямо внимание на дома и семейството си.

Козирог

Разминаването между желаното и получаваното може да донесе разочарования. Опитайте да сте по-събрани и не се фокусирайте толкова върху материалните неща, помислете и за безсмъртната си душа. Накратко, опитайте да разберете кое точно ви носи радост и ... го направете!

Водолей

Днес ще се наложи да балансирате между това, което искате вие и онова, което ви предлага светът. Дилемата може да е доста разочароваща, ако правите компромиси. Просто не го правете.

Риби

Днес трябва да сте много внимателни в действията си, защото може да реагирате неадекватно и да не постигнете онова което очаквате. Сигурно ще сте неудовлетворени от събитията, но по-късно ще разберете, че всичко случващо се, е един урок за вас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА