15 Август, 2019 07:00 20 584 0

Вашият хороскоп за днес, 15.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Добри прогнози за днешния ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 15.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Успешно биха могли да се развият дейностите, свързани с парични въпроси. Добър ден за търговците, най-вече на козметика и аксесоари. Защо не си направите малко подаръче, което ще стопли душата ви.

Телец

Нещата ви ще се развиват, като че ли от само-себе си. Вече можете да помислите как да прекарате почивните дни, приемете предложението на приятел.

Близнаци

Нищо чудно днес да се опитат да ви уловят за “канарчета”. Не бъдете наивно доверчиви. Отделете си повече време за приятелите и любимия човек.

Рак

Днес може да имате някои пререкания в службата. Не пренебрегвайте мнението на близка ваша приятелка. Добре е да проявите повече търпимост към хората, с които работите.

Лъв

Прогнозите за днешния ден са доста добри, нещата можете да провалите самите вие със собственото си черногледство. Днес късметът е на ваша страна, не му позволявайте да ви изостави.

Дева

Емоционалното отношение към нещата не е най-добрият начин, по който бихте могли да реагирате. Не се дразнете, ако домашните ви не ви разбират от само себе си, облечете в думи намеренията си.

Везни

Малко нервни ще се чувствате днес, но го отдайте на времето. Подходящ момент да разчистите ненужните вещи и да сложите ред в нещата си. Бъдете по-пестеливи.

Скорпион

Ще се чувствате в страхотен синхрон със света и това разбира се ще доведе до невероятни резултати. Има опасност обаче в един момент да се окажете въвлечени в чужди проблеми. Не приемайте всичко, което ви казват за чиста момента.

Стрелец

Късметът все още е с вас, използвайте преимуществата, които ви предлага. Особено много ще ви върви в любовта, само не преигравайте, веднага ще ви хванат.

Козирог

Денят за родените под този зодиакален знак може да се окаже доста напрегнат. Натрупани стари задължения на работното място не могат да чакат повече. Вечерта - приятни емоции с интимната ви половинка.

Водолей

Денят е обещаващ. Трябва да действате активно, ако държите на успешния изход на нещата. Не пренебрегвайте мнението на вътрешния си глас, може да се окаже важно при вземането на решения.

Риби

Днес е по-добре да отложите активните действия. Следвайте ежедневната си програма. Не е изключено да чуете злословие по ваш адрес, но не бързайте да търсите възмездие, в момента не сте в добра позиция.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА