17 Август, 2019 07:00 14 243 0

Вашият хороскоп за днес, 17.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Мързелив съботен ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 17.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Едва ли някой ще остане изненадан от черногледството ви, но за да сме честни трябва да кажем, че днес няма да е без основание. При добра подготовка за кризисни ситуации, каквато вие несъмнено имате, няма никакъв проблем.

Телец

Добре е да запазите спокойствие на духа при всички обстоятелства, след време ще разберете, че това което приемате за трагедия е всъщност е една комична случка. Просто променете гледната си точка.

Близнаци

Определено имате нужда от компания и естествено ще я откриете в лицето на човек, когото много харесвате. Не се впускайте в безсмислени спорове, можете да правите къде-къде по-приятни неща заедно.

Рак

Днес ще трябва да се справите с безброй дребни задачи. Хубавото е, че после ще почувствате удовлетворение от добре свършената работа и поне за малко ще има ред в нещата ви.

Лъв

Един малко мързелив съботен ден, макар че няма да ви свърта на едно място. Не се опитвайте всичко да решавате от позиция на силата. Заядливите ви забележки може да прогонят човек, на когото толкова много държите.

Дева

Добре за вас самите би било да се оттеглите за през почивните дни от светските задължения. Има доста неща, които трябва да обмислите, днешният ден ви предоставя идеални условия за това.

Везни

Не мислете, че ви преследва лош късмет, просто обстоятелствата не са във ваша полза. Не се сърдете на съдбата и за вас ще дойдат по-добри времена. Денят, обаче е идеален за планиране.

Скорпион

Днес бихте могли да се проявите в цялото великолепие от качества, които притежавате. Внимавайте с изненадите, които устройвате, може би не всички разполагат с вашето чувство за хумор.

Стрелец

Не се опитвайте насила да направите нещо, което не потръгва още от самото начало. Като цяло днес имате доста добри шансове за действие, но се пазете от собствената си изобретателност.

Козирог

Ще ви занимават конкретни задачи, затова бъдете по-концентрирани и не се отвличайте с повърхностни действия. Отговорностите ви изискват пълна съсредоточеност. Развитието на делата ви ще е благоприятно и в желаната от вас посока. Очаква ви изненада от близките и покупка на желана вещ.

Водолей

Днес ще можете да действате в пълна хармония, събитията ще се подреждат по-добре отколкото очаквате. Е, може да се изхвърляте малко в сметките, но винаги ще успеете да наместите нещата.

Риби

Днес ще се чувствате, меко казано странно. Нищо чудно това да е в резултат на скорошни неприятни събития. В същност знаете, че никой не е в състояние да ви помогне да се справите със ситуацията, просто приемете нещата такива, каквито са.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА