Last news in Fakti

18 Август, 2019 07:00 16 407 3

Вашият хороскоп за днес, 18.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Прекрасен неделен ден за Девите

Вашият хороскоп за днес, 18.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Прекалената припряност никому не е помогнала, затова опитайте се да действате по-сдържано. Прекарайте повечето време с близки на сърцето ви хора, така ще релаксирате най-добре.

Телец

Особеното ви “шесто чувство” ще е особено пленително за човек от противоположния пол. Само внимавайте какво точно ще ви “говори” по отношение именно на тази личност. Не се опитвайте да шмекерувате и да прехвърлите задачите си другиму.

Близнаци

Днес може да сте малко раздразнителни, но въпреки това не си го изкарвайте на околните. Опитайте се да сте по-дружелюбни и мили и може да постигнете повече отколкото сте очаквали.

Рак

Позволете си да бъдете екстравагантни. Нов имидж – нови завоевания, ще ви се стори безумно лесно. Обаче имиджът трябва да се поддържа, а готови ли сте за това? Е, поне за един ден можете да сте различни и да не спазвате правилата.

Лъв

Прекрасна августовска неделя, ден за слънце и свобода. Отпуснете се, направете нещо, което винаги сте искали и все сте отлагали. Може първо да започнете с едно бързо почистване и подреждане, че да ви е по-лесно разпускането след това.

Дева

Един просто прекрасен неделен ден, особено ако сте с хората, които обичате. Днес ще сте отворили сърцето си за света. Внимавайте все пак кого пускате вътре...И не се оставяйте на леността да ви завладее, а действайте. Разходките по далечни места ще ви харесат.

Везни

Опитайте се да видите отвъд очевидното, това ще ви даде ново разбиране и ще се почувствате свободни да обичате не само другите, но и себе си. Един чуден ден за приключения и радост.

Скорпион

Неспокоен ден. Навсякъде ще се усеща напрежение. Ще се опитвате да контролирате чувствата и поведението на хората около вас, а това само по себе си е доста изтощително, пък и доколко е морално...

Стрелец

Имате достатъчно енергия дори да покорите света. Може да опитате най-напред с човека, когото харесвате. Всъщност нищо чудно това да се окаже доста по-трудно. Междувременно не се дразнете за всякакви дреболии, култивирайте спокойно отношение.

Козирог

Днес е добре да контролирате емоциите си. Очертават се куп служебни и лични ангажименти, а също необходимост от вземане на важни решения. Не взимайте страна в спор.

Водолей

Днес ще можете да покажете на околните какво значи да имаш добри идеи и как да ги приложиш на практика. Хубав ден да се позанимаете със самите себе си и да си направите някои самоанализи. Няма да ви се мърда много насам-натам, а би било добре да го направите. Разходката ще избистри ума и сетивата ви.

Риби

Днес може да имате чувството, че губите почва под краката си и това естествено ще ви изнервя до краен предел. Прекалените размишления и теории в повечето случаи само утежняват нещата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Днес ще

    1 1 Отговор
    Дундуркам

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.