20 Август, 2019 07:00 17 799 0

Вашият хороскоп за днес, 20.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Успешен ден за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 20.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днешният ден не предразполага към активност в деловата сфера. По-голяма част от времето си ще пропилеете в несъществени разговори, а може и да похарчите повече пари, отколкото можете да си позволите (странно е как, но става).

Телец

Денят не е никак лош, но трябва да имате твърде големи очаквания. Най-добре ще се чувствате сред красиви вещи и хора. Особено благоприятен ден за романтични преживявания. Обърнете внимание на сънищата си.

Близнаци

Днес трудно ще успеете да погледнете в перспектива, толкова ще сте се вторачили в детайлите или пък изобщо няма да ви се занимава с гледане напред в бъдещето. При всички случаи, обаче не преяждайте и пийте повече вода.

Рак

Малко отнесени ще сте днес и дори няма да се вторачвате във всяко нещо, както обикновено правите. Плановете, които кроите днес може и да се окажат неосъществими, но пък защо да не помечтаете.

Лъв

Един приятен ден, ако вие сами не оплескате нещата. Ще има много желаещи да ви помогнат и подкрепят в онова, с което сте захванали. Единствено хапливият ви език може да ви създаде проблеми. Контролирайте се.

Дева

Малко повече работа ще имате днес, но пък тя ще е успешна. Намерете време да сложите в ред всички дреболии. Само не издребнявайте покрай подреждането, гледайте по-мащабно на нещата.

Везни

Днес ще имате твърде много ангажименти и няма да ви остане много време за самите вас, а ще ви е нужно да се възстановите. Поне признанието, което ще получите ще ви дава сили и за утрешните отговорни задачи.

Скорпион

Един много поетичен ден, в който ще ви се иска да прегърнете целия свят и ще бъдете просто невероятно добри. Засвидетелствайте милите си чувства на човека до вас, макар и по своя нетрадиционен начин.

Стрелец

Не си давайте много зор, а работете плавно, но с мисъл. Ще трябва да отдадете дължимото на околните. Не бива да прекалено да се вторачвате в отношенията си с противоположния пол, оставете нещата на собственото им развитие.

Козирог

Денят ще е изпълнен с добри новини за родените под този зодиакален знак. Като че ли с лекота ще съумеете да се нагърбите с отговорности, които ще ви дадат и по-голяма свобода на действие. Логично ще бъде покачването и на приходите ви в материален план.

Водолей

Денят е доста успешен за вас. Нещата ще се развиват по-динамично, но пък това е означава, че ще отхвърлите повече задачи за по-кратко време и после с чиста съвест ще можете да разпускате.

Риби

Днес ще сте по-малко практични и по-загрижени за красотата и хармонията около вас. Може неразумно да пръснете доста сериозна сума за някои вещи, носещи ви радост. Така де, не всичко е пари.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА