Last news in Fakti

30 Септември, 2019 11:16 3 754 6

Нана тормозена от поредна житейска драма

  • нана гладуиш-
  • проблем-
  • здраве-
  • драма-
  • състояние-
  • водеща-
  • съдебен спор

Водещата на "Съдебен спор" не може да си отдъхне от здравословни проблеми

ТВ любимката на зрителите Нана Гладуиш преминава през нова порция житейски терзания. Водещата на "Съдебен спор“ се тревожила денонощно за състоянието на майка си. От години е ясно, че майката на тв звездата е болна от Алцхаймер, поради което е настанена в специализирано болнично заведение. Първоначално положението ѝ не било цветущо, но жената все пак имала проблясъци, докато в момента не проявявала никакви реакции.

"Вече не говори, не ме познава, не може да става сама, да се движи. Всички знаем, че нейното заболяване е нелечимо. Обичайно няма лечение. Аз всеки ден мисля как е, как не мога да се грижа изцяло за нея, тъй като съм и по терапии, и малко дете имам, и работни ангажименти. Непрекъснато се тровя. Вечер плача, мъчно ми е, че така ѝ се случва. Но с какво тази тъга и самообвиненията ми помагат?“, споделя съкрушената Нана, цитирана от burgas24.bg.

Вече 7-а година Нана води и собствената си битка за живот заради получената два пъти диагноза рак, през която премина, пише "Ретро". В момента водещата признава, че сякаш ѝ е по-лесно да приема своето заболяване, отколкото това на сестра си, която също бе покосена от коварната болест.

"Сестра ми също е с рак. Откриха ѝ огромен тумор в ретроперитонеума с метастази в мозъка. Два пъти ѝ отваряха главата. По едно и също време бяхме стол до стол на химиотерапия. Сега е във Варна и според едно изследване със скенер е добре. Въобще ние ще излезем учудваща порода хора с голям късмет. Месец след като ми поставиха за втори път диагноза рак и на нея ѝ се случи същото. При нея също нямаше първично огнище като при мен.

Оказа се, че е от яйчниците при направена пълна хистеректомия. Наследствена обремененост. Въпросът е, че след диагнозата аз веднага започнах да чета. Не мога да ти опиша колко много изчетох. Забравих за себе си. А тя не отвори нищичко. Каза, че е погледнала, видяла много страшни неща и край. Различен е начинът ни за постигане на психическа стабилност – при мен е от знаене, а при нея – от незнание“, разказва Нана.

Въпреки че със забележителна сила и кураж русата водещата преминава през битката си, тя признава, че като всеки друг човек и тя се сломява. За последно имала момент на уплаха, когато преди месеци била стресирана от медицинско лице.

"Наскоро една лекарка реши, че много леко увеличение на билирубина ми незнайно по каква причина е страхотна драма. И е знак за всички възможни доброкачествени и злокачествени заболявания на черния дроб. Две нощи не спах. Така че такива пропадания са нормални“, допълва Нана, която отново е на екран с 10-и сезон на "Съдебен спор“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Табаков

    4 0 Отговор
    Защо за тази жена не съберем пари за лечението й? Да направим кампания! Нова ТВ да обяви в новините си.
  • 2 Гост

    2 2 Отговор
    Само тази ли е болна от рак . А другите болни в страната , да тръгнат и те да се оплакват , в социалните мрежи и по телевизията. А стига с тази . Дойде се ни до гуша. И майка ми беше болна от рак лека и пръст . Но не съм ревал по тв или в нета .
  • 3 ГОСТ

    2 1 Отговор
    Готина е Нана......Дай Боже,скоро да се оправи......!!!!!!!!

    Коментиран от #5

  • 4 Ved

    2 1 Отговор
    А стига е ревала на сам натам . Има и други болни от рак в България ама не се оплакват навяскаде . Всеки се бори с мъка и болести но не тормози цял свят.
  • 5 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГОСТ":

    Абе ти не си добре а другите болни от рак който нямат пари да се лекуват на вън те какво да умират ли. Таз стопъти селекува в чужбина сега пак реве.
  • 6 Неналошото

    0 0 Отговор
    Ужасни коментари ,много сте лоши нали защото сте здрави ама ако е на вас друго ще викате:(