25 Октомври, 2019 18:14 4 297 8

Кедъра постъпил в болница след уволнението

  • уволнение-
  • журналист-
  • камен алипиев-
  • болница-
  • бнт

Журналистът бил хоспитализиран, след като го отстраниха от БНТ

Спортният журналист Камен Алипиев е претърпял спешна операция за отстраняване на херния дни след като ръководството на БНТ съобщи, че гласи уволнението му заради липса на диплома за висше образование.

За състоянието на Кедъра се погрижили специалисти от Университетска болница "Лозенец", където той постъпил с оплаквания. Интервенцията преминала гладко, Камен даже имал сили да сърфира в интернет от болничното легло и вече бил изписан и напълно здрав.

Докато се възстановял от оперативната намеса обаче разбрал, че идеята за отстраняването му от спортния отдел на БНТ вече е реализирана на практика. Трудовият му договор като изпълнителен продуцент в медията бил прекратен заради несъвместимост с новите стандарти на телевизията и с аргумента, че няма изискваната диплома за висше образование.

По същото време той бил в болничен и разбрал новината, че е уволнен с известие по пощата. "Аз съм наивен и никога не съм играл такива игрички. Просто видях в пощата си съобщение за препоръчано писмо, отидох в нашия пощенски клон и си подписах документа. Докато ми извадят писмото и разбера, че е от телевизията, беше късно да реагирам по какъвто и да било друг начин. Няколко дни по-късно бележката е върната в телевизията. От "Човешки ресурси" ми се обадиха и казаха: "С това приключват нашите взаимоотношения, ще ти платим една заплата обезщетение".

Аз им казах: "Хора, аз съм в болнични". "Ами нищо, добре". В края на месеца ми преведоха това обезщетение заедно с дните отпуск, които имах", обяснява Кедъра. Той вече е записал магистратура в НСА. И все още не е обмислял дали ще съди БНТ, но не крие, че се колебае, пише в. "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОЩЕ ХИЛЯДИ ПЪТИ ПРЕТОПЛЕТЕ

    21 3 Отговор
    ТАЗИ МАНДЖА...ПРЕДИ 1 МЕСЕЦ ПУБЛИКУВАХТЕ АБСОЛЮТНО СТАТИЯ И СЕГА НЕ ИЗДЪРЖАХТЕ И ПАК Я ПУБЛИКУВАТЕ С НАДЕЖДАТА ХОРАТА ДА НЕ СИ СПОМНЯТ ЗА ТОВА...КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ..САМО ДА МОЖЕХТЕ ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ..
  • 2 Азазел

    12 1 Отговор
    То да е само тая манджа...
  • 3 Диамантената ръка

    24 1 Отговор
    Магистратура без да е бакалавър не може да запише. А ако е бакалавър не може да го уволняват.

    Коментиран от #7

  • 4 Мосак Фонсека

    8 4 Отговор
    Претоплят я защото ми чакат комантара а той е, че могат да променят регламента за лоялни дългогодишни кадри със опит и умения.
  • 5 МАГАРЕ

    6 4 Отговор
    Разбираше си от работата
  • 6 умря марко

    4 0 Отговор
    Поболя се нашия. Сега и той трябва да става таксиджия. Големи профита той и другите футболни, няма що. Както говори нормално и изведнъж започва да вика в ефир - плаши котката на комшийката.
  • 7 Момчил

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Диамантената ръка":

    Бакалавъра го довърши почти веднага , помогнаха му хората в НСА.
  • 8 3333

    2 0 Отговор
    Сигурно се е пробвал като хамалин, щом е получил херния.