Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 07:00 9 142 1

Вашият хороскоп за днес, 07.02.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Късметът ще споходи Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 07.02.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Все още не можете да се отърсите от тягостните си настроения и предчувствия. Не допускайте черни мисли да разстроят деня ви. Проявете уважението си към по-възрастните, като ги посетите или поне се обадите по телефона.

Телец

Трудно ще намерите спокойствие, все нещо ще ви гризе отвътре. Добре е поне да минете да запалите свещ в някой храм, защото днес се отдава почит към онези, които вече не са сред нас. Това поне ще ви накара да се замислите върху други измерения на живота и ще ви разсее напрежението.

Близнаци

Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. На работното си място не давайте ухо на слуховете, само ще ви развалят настроението.

Рак

Грижите за материалното отново ще са на дневен ред, не позволявайте да ви разстройват, днес трябва да потърсите другите измерения на нещата. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да ви изостави.

Лъв

Късметът най-сетне разтваря крила над вас. Ще се отворят идеални възможности за реализация, ще можете да сбъднете някои от мечтите си. Важното обаче е да подредите приоритетите си, за да не се разпилявате напразно.

Дева

Днес ще търсите предизвикателства и дано цялата ви приятелска група споделя намеренията ви. Ако не успеете да отидете на някое вълнуващо място, то поне можете да измислите нещо нестандартно заедно.

Везни

Ден, в който ще ви се иска най-много да се забавлявате. Изведете децата на разходка или по магазините (ако можете да си го позволите). Ден, в който вие ще трябва да поддържате настроението на ниво.

Скорпион

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се дразните, че вкъщи е винаги е разхвърляно и мръсно. Не си разваляйте деня заради някои битови неуредици, макар и не толкова дребни. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Стрелец

Днес е хубаво да отделите време, за да си изясните отношенията с хората около вас. Вие наистина виждате нещата от всички гледни точки, но май имате нужда от повече решителност, за да решите какво да направите.

Козирог

Подгответе се отрано, защото близки роднини или съседи може да решат да ви изненадат и ще се почувствате конфузно, ако нищичко не сте приготвили. Днес е вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието.

Водолей

Ще се разкъсвате между желанията, отговорностите и изпълнението. Ще трябва да търсите равновесие между нещата, а може би и помощ. Ще трябва да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Риби

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и на вас може безусловно да се разчита. Забравете за развлеченията поне за няколко дни и се отдайте на работата, ако искате да получите приза, който желаете.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Елеонора

    0 0 Отговор
    Вчера,за,мен, беше,вълшебен,ден, Уникален,и, прекрарасен,какво,му, трябва,на, Човек,една, усмивка, лека,и,два,трима, приятели!!!!