6 Февруари, 2020 18:42 6 239 7

Как лекува разбито сърце всяка зодия

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • разбито сърце-
  • астрология

Да ти разбият сърцето, не е шега работа

Как лекува разбито сърце всяка зодия - 1
Снимки: shutterstock

Да ти разбият сърцето, не е шега работа. При някои човечета симптомите дори наподобяват инфаркт. Други хора изобщо не дават на сърдечната болка да диктува живота им и се окопитват за няколко дни, или поне се самозалъгват, че всичко отново е сърца и рози. Трети път пропадат в ямата на отчаянието за месеци, дори години.

Дали периодът на справяне с разпердушиненото сърце има общо със зодията на любовния потърпевш?

Обсебените: Телец, Рак и Скорпион

Любовната им мъка им често се смесва с гняв от това, че са предадени. Или поне това е тяхната интерпретация за ситуацията. Затова те първо скърбят за отишлата си половинка и след това се опитват да разплетат френетично заплетените си чувства. Гневът може да се превърне в омраза, а това е също толкова обвързваща емоция, колкото и любовта. Тези знаци трябва да бъдат внимателни, за да не зациклят в живеене в миналото.

Телецът не харесва сигурността му да бъде разклатена и въпреки че изглежда спокоен, той може да прикрива мрачни мисли, които отнемат много време, за да се изкоренят. Хората от тази зодия изпитват неистова нужда да излязат отново на любовната борса.

Ракът изпитва най-силна болка, тъй като загубата на любимия го кара да се чувства така, сякаш част от него си е отишла. За да продължи напред, той трябва да закоравее емоционално.

Скорпионът обича интензивно, наситено и страстно – така и обича. Той трудно пуска някой да си отиде от него, а неговата любовна скръб често е примесена с отмъстителни мисли. От всички знаци зрелият Скорпион е наясно, че животът е поредица от дълбоки трансформации, които са болезнен процес на деконструкция на миналото и реконструкция на различно бъдеще. След като разбере това, всичко става ако не по-лесно, то поне по-поносимо за разбитото му сърце.

Немърдащите: Водолей, Лъв

Водолеят и Лъвът ще се мотаят в очакване животът да се върне към нормалното си състояние, тъй като те очакват светът да се адаптира към тях, а не обратното. Но колкото и да са търпеливи, няма да върнат това, което си е тръгнало, така че трябва да положат усилия, за да се адаптират към променения си любовен статус и да се възползват максимално от това. Типично за него, Лъвът ще подхранва нараненото си его и нащърбена гордост, страхувайки се да не разбият сърцето му отново. Водолеят, заслепен в своята неустоимост, ще се заблуждава дълго време, че половинката му отново ще намери път към него. Напразно.

Работохолиците: Козирог и Дева

Тези два знака ще въздъхнат с облекчение, сякаш отхвърлянето е това, което те са очаквали да им се случи. За да преодолеят разбитото си сърце, те ще се впуснат в непрекъсната работа, нови проекти, ще се преуморяват доброволно и кипят от амбиция, само и само за да се утешат, че може да извлекат полза от раздялата.

Вместо това те трябва да си подарят глезене от време на време с масажи, спа и козметични процедури. Ако поддържат тялото си щастливо, нова половинка ще се появи за нула време.

Нещастните: Везни и Риби

Везните наистина не са щастливи без половинка. Те ще бъдат наранени от раздялата, но това усещане ще бъде смесено с неудобство, че са били унижени в очите на техния социален кръг. Представителите на тази зодия обаче са майстори на пръскането на чар. Така че дори и наранени, те ще покажат своята привлекателност и скоро ще се държат с нов човек за ръка.

Рибите ще изпаднат в друга реалност. След като животът не им дава това, от което се нуждаят, те ще потърсят утеха в света на мечтите си, където времето винаги е щастливо. Но те не са създадени да тънат в самота, така че по пътя някой ще се смили над тях и ще ги отвлече в дебрите на друга романтична връзка. Рибите умеят да бъдат на точното място в точното време, така че нова любов за тях се случва без особени усилия.

Безразсъдните: Овен, Стрелец и Близнаци

Овен, Стрелец и Близнаци са вироглави и необуздани знаци, които крият разбитото си сърце по-добре от останалите, и които за да се почувстват по-добре, скачат безразсъдно в ново романтично приключение, преди да са приключили в душата си със старото.

Овенът определено притежава качеството да подскача от цвят на цвят. Близнаците винаги имат опции в ръкава си, така че ако някой им върже тенекия, то без проблем ще почукат на някоя друга порта. Стрелецът ще се съвземе от сърдечните си рани, тръгвайки на път, където ще намери нов романс още в следващото пристанище.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Черна баба 120 см

    3 5 Отговор
    В никакъв случай не съм обсебен, толкова ясно обяснявам всичко и пак не съм разбрана...!

    Коментиран от #3

  • 2 J͠͏̛lƖеʌеᶙ

    6 2 Отговор
    Не ϐярϐαм ϐ αсmроʌоƨuяmα, но ϐсuчkо mуkα нαnuсαноmо е uсmuнαmα! 😅

    Коментиран от #4

  • 3 Лорче

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Черна баба 120 см":

    Обсебена си ..и не си пиеш хапчетата !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 uberaschung

    1 0 Отговор
    Правилно е написано за козирозите и девите, че всъщност раздялата е свобода и облекчение.
  • 6 гощо

    0 0 Отговор
    Жената рак веднага се хвърля курволъка,още на следващата седмица!
  • 7 746

    0 0 Отговор
    Самотата на мен сякаш много зле ми се отрази цели години !
    Сърцето е друго нещо !