Last news in Fakti

12 Април, 2020 16:57 27 204 35

Нети разплака всички с историята за това как откри майка си на 44 (ВИДЕО)

  • нети-
  • дони-
  • осиновени-
  • семейство-
  • биологична майка-
  • чувства-
  • история-
  • емоционално

Певицата не знаела, че е осиновена до преди месеци

Актрисата и певица Антоанета Добрева - Нети безспорно изживява най-емоционалния период от живота си в момента.

На 44 години талантливата Нети разбра, че е осиновена, откри биологичната си майка, разбра кой е баща ѝ, сдоби се със сестра и едва успя да побере в душата си всичката стихийна емоция, която ѝ се струпа изведнъж.

В наситено откъм емоции интервю навръх Цветница актрисата и певица сподели съкровени подробности в "Търси се" по bTV, показа за първи път биологичната си майка и изля душата си така, както не го е правила никога досега, предава Шоу Блиц.

"Нети се почувства цяла, след като откри биологичните си родители", казва любимият ѝ мъж Дони. И действително блондинката никога не е изглеждала и звучала по този начин. Съдбата ѝ наподобява сюжет на холивудска драма.

"Целия си живот съм усещала, че не съм знаела някакво много важно нещо за себе си", споделя Нети, която разбира, че е осиновена, след смъртта на майка си.

Докато разчиствала документи, видяла, че нито един от двамата ѝ родители не е с нейната кръвна група. "През цялото време се опитвах да си отговоря на въпроса: "Защо майка ми не ми каза?", разказва певицата. Самата тя знаела, че нещо не е наред, защото визуално не приличала на родителите си. Освен това имала различни интереси и хобита от тях.

Както Нети казва, единствената прилика била височината. Половинката ѝ Дони сподели още, че Нети е намерила смъртен акт с нейното име. Първоначално се изненадала, но след това той видял, че е издаден доста години преди раждането на актрисата. "Баща ѝ имал дъщеря със същото име", уточнява той.

И за да е историята още по-емоционална, се оказва, че през последните години артистичното семейство е било изключително близко до биологичния баща на Нети – актьорът Петьо Кръстев. "Виждахме се редовно без никой да знае. Нети се почувства цяла, защото имаше части, въобще от рождението ѝ насам, които не ѝ бяха ясни", казва Дони.

"На рождения ден на нашето дете научих, че близък наш роднина се сприятелява с Джилда – моята биологична майка. Този човек разказва на Джилда за нас с Дони и споменава цялата дата, на която съм родена. Тя цял живот ме е търсила, не е от майките, които изоставят детето си.

Оставя ме след първата седмица заради определени обстоятелства. Нейната лекарка ѝ е казала, че ако ме задържи, няма да има с какво да ме гледа, а някои хора цял живот чакат да вземат здраво детенце", сподели през сълзи Нети в ефира на bTV.

Нети е останала в дом за деца в Плевен едва на 6 месеца, преди да я осиновят. "Историята е дълга, тъй като са замесени много хора, които съм наранила, и не искам да наранявам повече", обяснява биологичната ѝ майка Джилда.

"На Нова година се случи това, което е трябвало", започна разказа си тя. След празника, Петьо Кръстев спрял да я търси и да ѝ се обажда. Джилда не настоявала да се чуят. Не знаела и, че е бременна, защото имала цветна бременност.

"Тогава нямаше място за дете от извънбрачна връзка. Достойният начин на живот нямаше как да съществува", разказва Джилда. В родилния дом я убеждават да остави детето. През целия ѝ живот я преследва чувство на вина. "Понякога е по-трудно да оставиш детето си, отколкото да го вземеш. Търсила съм я", допълва Джилда.

"Чудото се случи. Аз успях да прегърна своето внуче и животът някак избистри смисъла си", радостно казва тя. Нети никога не я е критикувала за тази постъпка, защото знае колко труден е бил животът по време на комунизма.

"Ние може би сме взели някакви уроци в този живот, за да имаме възможността да се срещнем“, казва Нети. Тя благодари на осиновителите си, че са я направили човека, който е днес. "Всеки ден разбирам колко много майка ми се бе посветила на мен", през сълзи допълва тя.

"Отивам аз на курорт във Варвара. Компанията сядаме на една маса. От години сядам до Нети", разказва Кръстев. Това лято тя му казала: "Петко, ти си ми баща".

"Момиче, чуваш ли се какво говориш?", попитал я той. "Какво става оттук нататък почти не помня", допълва той. "Относно майката на Нети – имахме връзка, но много кратка. Тя беше една от най-хубавите жени тогава. След много време разбрах, че вече не е в България, а в Германия. За тези години с Джилда съм се видял 1 или 2 пъти", разказва Кръстев.

Тя му казала, че имат дъщеря, която е осиновена от лекари в София. "Нети е съвършен човек. Тя е великанска работа. Още не мога да го осмисля. Казах ѝ: "Ща, не ща, тате, ще трябва да поживея и някоя друга година, да мога да ти се порадвам", казва Кръстев.

Така Нети се сдобива и с полусестра - водещата от bTV Александра Кръстева, която пък научава новината от баща си, докато шофира.

"В един момент ми каза, че сестра ми е Нети. Тук загубих ума и дума", разказва тя. Двете бързо си станали близки и започнали да споделят една с друга. Актрисата видяла Александра, докато водещата нямала идея, че са роднини.

"Явно съм я зяпала. Моят спомен е, че седя нахилена", спомня си тя. По-късно Александра ѝ казала, че се е чудила, защо я гледа толкова строго. Първият човек, на когото Нети казала, че Петко ѝ е биологичен баща, бил Сашо Дойнов, който се възхищава на актрисата, защото е много работлива и отдадена на работата си. "С Дони са страхотна двойка. Те не се карат. Не знам как става", разказва Дойнов.

"Март месец миналата година ми звъни, а Дони е с "Фондацията" в Америка", допълва той. Тогава му съобщила, че Джилда ѝ е майка, а Петко Кръстев ѝ е баща. "Две минути не успях да обеля и дума", казва Дойнов.

Така животът на Нети се преобръща за няколко мига и приказката става реалност с всичките си драматични обрати и перипетии. Днес актрисата сякаш е като преродена, а семейството ѝ изведнъж става многолюдно.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вуйна

    48 35 Отговор
    И тая намери начин малко да се заговори за нея,защото беще справедливо забравена!!
  • 2 Българина

    43 26 Отговор
    Абе к'во ни интересува живота на другите, бе тулупи?Това са лични неща, и тая Нети е добре да ги запаси за себе си, вместо да се прави на интересна и да си прави смешни и жалки реклами.БОКЛУЦИ.

    Коментиран от #10

  • 3 Режисьор

    39 19 Отговор
    Ся шъ напрайм един сериал за Нети и анорексика Дони . Шъ има мантри , чакри и др.мистерии .
  • 4 Вуйчо

    37 22 Отговор
    Много тъпа история.Занимават ни с историята на тази световно неизвестна Антоанета.
  • 5 Порно

    36 18 Отговор
    С какво толкова е доказала талант , освен че се омъжи за Дони? За артиста , биологичен баща, сега чувам. На пък всичко това е удобен повод да се курдиса на екран. Съвсем в съзвучие с модерните теории не каза поне една добра дума за хората , които са я отгледали.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 месара

    31 11 Отговор
    по чии критерии е талантлива?! била разбрала че е осиновена, ма моля ви се! колко деца са били осиновени, дали да не почнете да пишете за всички. или тая е специална, тя е "талант".
  • 8 Симпатична жена е за мен.

    25 14 Отговор
    Вярно, че това е лична история и засяга нея. Колко такива има у нас и по света, безброй са. На мен ми е симпатична с добронамереността и интелигентността. Честно, по ми е симпатична от Дони, който е заприличал на манекен от Осеиенцим. Ужасно грозен е така, като болен е, може би е. Нети има този шанс да в тези среди и да покажат съдбата й. Колко нямат? Те не заслужават ли, заслужават, може би и повече от нея. Но кой ги знае?

    Коментиран от #25, #31

  • 9 Търтьоф

    24 11 Отговор
    Не знам вуйчо ли си вуйна ли, но моя добра приятелка има почти същата история като Нети. Много е стресиращо особено на тези години да разбереш че май не си това което си. Явно през комунизма децата често са били "намествани" А за другия коментиращ Нети си играе много добре и от години в Театъра и явно този господин/госпожа не посещават такива заведения и затова мислят че нищо не прави но както и да е Разни хора разни идеали ...

    Коментиран от #12, #20

  • 10 Ххх

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "Българина":

    Защо отваряш да четеш, бе, Ганьо?
  • 11 Бойчо

    4 6 Отговор
    Или мен ме разплака. Моля ви дайте ми кърпички
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 абе

    44 3 Отговор
    Как така когато станат старци се сещат,че са изоставили на произвола на съдбата беззащитно бебе? И след 20-30-45 години, когато това бебе е вече зрял, образован,отгледан човек, тогава някой се появява и ти сервира "Аз съм твоето тати", "Аз съм твоя мама" ?Когато това дете е вече отгледан, зрял и образован човек, някакви непознати се появяват и разиграват лицемерни сценки, стъжнявайки за втори път живота на това дете. Гнусна история на хора без всякакъв морал, меко казано.
  • 14 Сийка

    16 7 Отговор
    Ммм, я веднага да се спретне една сапунка от 8-10 серии. Главните героини и герои ги знаем , Филмовия фонд да даде 1 милиона, а Дори да спретне музиката. Режисьор - Ники Илиев .
  • 15 колумбийски сериал

    14 3 Отговор
    два реда сълзи и сополи - мъка на н-та степен.
  • 16 Пристав

    29 6 Отговор
    Затова : не осиновявайте ! Колкото и да дадете от себе си , накрая са неблагодарни !!! ГЕНЪТ Е НЕПОБЕДИМ !!!!!
  • 17 Истината

    43 1 Отговор
    Биологичната и майка не била от тези дето ще оставят дете , а нея я е оставила ?! Къде е логиката ????
  • 18 Киро

    29 5 Отговор
    Вместо да не иска да погледне биологичната си майка : тая реве за нея . Някой си се еве и си прави кефа : е , това ли е родител ?!
  • 19 Хюрем

    34 3 Отговор
    Да върви при биологичната майка , ама да не взима нищо от имотите на осиновителката !
  • 20 Барба Ганьос

    38 5 Отговор

    До коментар #9 от "Търтьоф":

    По прост си от мене , брато , а това е постижение. Кво ти е виновен социализма , че някой клатил някоя и си взел шапката. А оная родила , и си зарязала детето, за да си гледа кефа. Сега двамата безотговорни биологични родители ги изкарват герои. Не са.
  • 21 Анонимен

    23 5 Отговор
    Голяма неблагодарница е тази Нети. За цял половин век нищо не е научила!
  • 22 Козирожка

    12 12 Отговор
    Хора,през 70-те не беше лесно да отгледаш извънбрачно дете.Може ли едно младо момиче без професия да се справи с това? Ще я сочат с ,пръст,родителите й ще се отрекат от нея.И защо смятате ,че тя не е преживяла това тежко?
  • 23 """

    20 4 Отговор
    Най-добре е никога, ама никога да не научаваш, че си осиновен!! Такъв закон да има! А така- без никаква вина, страдаш и си разбиваш психиката и живота заради грешките на други.
  • 24 Събка

    9 1 Отговор
    Адашке! Стига с тия турски сапунки.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Йозеф

    4 0 Отговор
    Местя.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Шиши

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "митЮ ТЪПИЯ":

    Да те ева и простака. Гнус ме е .
  • 29 Дони

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "митЮ ТЪПИЯ":

    Мен да не ме забравиш, палавник
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Храни куче, да те лае

    8 0 Отговор
    Нети е оставена в дома за деца с фамилия Кръстева. Значи биологичният й баща е знаел за нея и даже си е дал фамилното име. Двамата биологични родители си изоставят детето и тя сега реве за тях, а не за родителите, които са я отгледали и възпитали в то в най-висока интелектуална среда. А мъжа на Джилта, който я е изгонил, а после прибрал, но вече без "придатъкa" не искам и да го коментирам. Той най-вероятно е знаел, че приятелят му Петьо е баща на Нети. "Цветната" бременост на Джилда също е лъжа. Като е видяла, че Петьо не я иска, щото е била оборотна, е побързала да върже друг. Била е бременна във втория месец и е можела да направи аборт. Двамата мъже и Джилда са абсолютни мър..д.и. Нети трябва да е благодарна на осиновителите си. Щото и тя малко преигра. Кръвната й група не съвпадала...Как пък помни кръвната група на починалия и преди 20 г. осиновител....??? Очите й не били сини...Ами, че аз също съм с кафяви, но родих синеоко дете.
  • 33 Мартинов

    2 0 Отговор
    Какво е лошото от комунизма, което е накарало майка и, да я изостави, че нещо не се разбра.
    И, второ - следва ли от това, че в добрата демокрация, вече не се изоставят деца от майките им.
  • 34 Аз Лара

    1 0 Отговор
    Хайде, се стига сте писали. Това си е нейния живот. Случилото се е случило. Радвайте се, че не се е случило с вас. Защото от такива случки се страда!! А вие това не го чувствате!!
  • 35 Аз Лара

    0 0 Отговор
    Хайде, стига сте писали. Това си е нейния живот. Случилото се е случило. Радвайте се, че не се е случило с вас. Защото от такива случки се страда!! А вие това не го чувствате!!