Last news in Fakti

25 Юни, 2020 14:37 6 152 6

Елизабет Хърли за смъртта на бившия си: Ужасен край (СНИМКИ)

  • стив бинг-
  • продуцент-
  • холивуд-
  • елизабет хърли-
  • смърт

Актрисата пише, че макар да са преминали през тежки периоди заедно, тя се радва на хубавите моменти, които са споделили

Преди дни Холивуд осъмна с новината, че 55-годишният продуцент и финансист Стив Бинг се е самоубил като е скочил от 27-ия етаж на луксозната си жилищна сграда, намираща се в Сенчъри Сити, Калифорния. И въпреки че случаят бе обявен като самоубийство, разследването на смъртта му все още продължава да тече, предава сп. "People", цитирано от life.dir.bg.

Според запознати, цитирани от американската преса, причината, поради която Стив е взел решението да сложи край на живота си, е депресия заради липсата на контакти по време на карантината заради пандемията от коронавируса.

Мнозина са дълбоко разстроени от новината, че в понеделник бизнесменът, филантроп и политически донор е издъхнал по такъв начин, а сред тях е и актрисата Елизабет Хърли, която през 2001 г. имаше връзка с Бинг, от когото роди единствения си син Деймиън.

Отдавайки почит на бащата на детето си, звездата от "Шеметна сделка" публикува в личния си Инстаграм профил галерия с техни общи снимки, разкриващи мигове връзката им.

"Тъжна съм отвъд границите на възможното за това, че бившият ми партньор Стив вече не е сред нас. Това е наистина ужасен край! Времето, което прекарахме заедно, бе изпълнено с много щастие. Публикувам тези снимки, защото макар и да имахме трудни моменти, хубавите спомени за този мил и любящ човек са по-важни. През последната година с него отново се сближихме. Последно говорихме на 18-ия рожден ден на сина ни. Това са наистина съкрушителни новини и благодаря на всички за прекрасните съобщения, които ми изпратихте", гласи публикацията ѝ.

 

Деймиън също публикува послание в социалната мрежа за кончината на своя баща.

"Благодаря от цялото си сърце на всички за окуражаващите думи. Опитвам се да отговоря на колкото се може повече от вас, но знайте, че винаги ще помня вашата доброта. Това е изключително странно и объркано време, затова съм благодарен, че съм заобиколен от феноменалното си семейство и приятели", написа тийейджърът, към кадър, разкриващ залеза над църква.

Бившият американски президент Бил Клинтън също изрази тъгата си в мрежата на Twitter.

"Обичах много Стив Бинг. Той имаше голямо сърце и бе готов да направи всичко по силите си за хората и каузите, в които вярваше. Той и неговият ентусиазъм ще ми липсват повече, отколкото мога да кажа. Надявам се, че най-после е намерил покой", гласи посланието на 73-годишния политик.

Елизабет ражда сина си Деймиън през 2002 г. след кратки отношения с Бинг, който първоначално не признава детето, но по-късно ДНК тест потвърждава, че той е бащата. Въпреки това, според съдебни документи от 2018 г., Деймиън никога не се е срещал с него. Стив има и дъщеря Кайра от бившата шампионка по тенис Лиса Бондър.

През 2019 г. американски съд отсъди, че момчето на Хърли, подобно на Кайра, е пълноправен наследник на богатството на продуцента, завещано му от неговия баща д-р Питър Бинг. Решението бе взето, след като първоначално бяха внесени документи, целящи да лишат Деймиън от наследството.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хави

    7 1 Отговор
    Влезете в профила на Деймиън и вижте за какво става въпрос.

    Коментиран от #6

  • 2 зарът

    5 2 Отговор
    мммдам, щом и клънтън ся обади ясна е работата, един по-малко, колко ли още се самоубият -монетата е хвърлена, да заповяда следващият...
  • 3 зарът

    0 1 Отговор
    в северна корея изчезват ли дечица!? само питам

    Холивудският продуцент Стив Бинг, който финансира филма на Том Ханкс „Полярен експрес“ и има дете от актрисата Лиз Хърли, е починал на 55-годишна възраст, съобщиха американски медии.

    TMZ съобщи, че Бинг е починал след като паднал от 27-мия етаж на луксозна жилищна сграда в Лос Анджелис, позовавайки се на анонимни източници от полицията. Говорител на полицията в Лос Анджелис заяви, че мъж около 50 години е бил обявен за мъртъв на мястото, без да разкрива самоличността му.

    Както възрастта на жертвата, така и местоположението съответстват на съобщенията на TMZ, пише АФП.

    Освен че продуцира и финансира филми като екшъна на Силвестър Сталоун "Законът на Картър" и музикалния документален филм на Мартин Скорсезе "Shine a light", Бинг е съавтор на комедията от 2003 г. "Кенгуруто Джак".

    Той инвестира над 80 милиона долара в „Полярен експрес“ - около половината от бюджета на коледната анимация. Филмът от 2004 г., с гласа на Том Ханкс в главната роля, спечели над 300 милиона долара в световен мащаб.

    Бинг е бил също изявен инвеститор в недвижими имоти, филантроп и политически донор. Той беше дългогодишен приятел и привърженик на Бил Клинтън, заемайки на бившия президент на САЩ свой частен самолет за мисия през 2009 г. в Северна Корея, за да освободи двама американски журналисти.

    На 18-годишна възраст Бинг наследи около 600 милиона долара от дядо си, имотния магнат Лео С Бинг.







    Бинг има
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 333

    1 0 Отговор
    Бог да го прости.
  • 6 Влязох и видях

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хави":

    На какво акцентираш