Last news in Fakti

17 Октомври, 2012 13:43 1 220 0

Гурме и горещи танци за Lord Of The Dance във Велико Търново

  • lord of the dance-
  • велико търново

Танцьорите от Lord Of The Dance са възхитени от автентичната, изтъкана от вековна история атмосфера на Велико Търново, съобщиха организаторите на гастрола от Art.bg.

Артистите с ентусиазъм разгледали старата част на града, а разходката им из историята на старопрестолната столица завършила със специален подарък от кмета Даниел Панов - посещение на атракционното шоу „Звук и светлина“. По-късно екипът на Lord Of The Dace се насладили на изискано гурме в сърцето на Велико Търново в ресторант „Асеневци“. Майстори готвачи приготвили за артистите интересни миксове от свежи зеленчуци, комбинирани с екзотичните вкусове на средиземноморската кухня. В менюто им присъствали зелени салати с рукола, чери домат, ананас и филе от портокал, калмари, приготвени с узо и сос от синьо сирене, любимите на всички тапас със скариди и чипс от лимон, както и домашно приготвена хрупкава кошничка с мус от риба тон и перца от див лук. Основното блюдо от пъдпъдък с бренди, масло и амарант, поднесен с пюре от тиква и сос от сирене и патешко магре с букет от чушки и сос "Териаки" впечатлили танцьорите с изумителната смесица от продукти и нетрадиционно аранжиране, които се съчетават в изумителен вкус.

Артистите били впечатлени от класния ресторант и пожелали да се снимат с персонала в знак на благодарност за топлото посрещане.

Изненадите за младите артисти не приключили дотук. Организираното в тяхна чест парти  в клуб Play започнало с надиграване между ирландците и българското превъплъщение на Lord Of The Dance – танцьорите от клуб „Келтски феникс“. 

Ето защо танцьорите от Lord Of The Dance са в прекрасно настроение за спектаклите тази и утре вечер от 19 ч. в ДКС „Васил Левски“ - Велико Търново, и на 19 октомври, от 20 ч. в зала 1 на НДК, София. Специално за Велико Търново билети ще се продават след 16 ч. и на входа на ДКС „Васил Левски“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА