Last news in Fakti

6 Октомври, 2020 09:43 4 177 12

Обвиниха клана Кардашиян в сексуално посегателство

  • кардашиян-
  • сексуално насилие-
  • сексуално посегателство-
  • съд-
  • охрана

Бивш бодигард на звездите ги обвинява в неподходящи сексуални намеци

Две от звездите от риалити шоуто, чийто край предстои съвсем скоро - "Животът на Кардашиян“ Крис Дженър и дъщеря ѝ Кортни Кардашиян са обвинени от бившия си бодигард Марк Уилямс в сексуално насилие, пише "Монитор".

Уилямс твърди, че Крис е отправяла към него коментари от сексуално естество, като е обсъждала външния му вид и го е разпитвала за подвизите му в леглото. Освен това, по негови думи, тя се е опитвала да интимничи с него.

Затова той съди звездната майка и една от щерките ѝ. За предполагаемите посегателства на втората обаче липсват подробности.

„Между май 2017 г. и септември 2018 г. обвиняемата Дженър е започнала постоянно да навира тялото си в това на Уилямс и непрекъснато е отправяла коментари от сексуално естество към него“, се посочва в съдебните документи.

И 64- годишната Крис, и Кортни, отхвърлят напълно обвиненията.

„Крис Дженър и Кортни Кардашиян напълно отричат тези лъжливи факти, казани от бившия им бодигард. Неговите абсурдни обвинения очевидно са изфабрикувани и това лесно ще бъде доказано. Крис никога не се е държала неуместно с него“, заяви пред сайта TMZ адвокатът на риалити сензациите Марги Сингър пред сп. People.

Бившият бодигард съди и фирмата, която го е наела да охранява клана Кардашиян, защото ръководството не му е осигурявало обедни почивки.

Марк Уилямс е бил уволнен, след като многократно е заспивал в колата си в работно време, но според него причината за съкращението му се крие в това, че не е отговарял на сексуалните намеци на Крис и Кортни.

Припомняме, че междувременно Кардашиян се готвят да се сбогуват със зрителите, след като съобщиха официално, че риалити шоуто им слиза от екран. Поредицата "Животът на Кардашиян", направила световноизвестни Ким и семейството ѝ, спира след още един сезон след 14-годишно излъчване. Предаването, което ни запозна още с Кайли и Кендъл Дженър, и даде старт на кариерите им в модата и бизнеса с разкрасителни продукти, ще излъчи последния си сезон през 2021 г., съобщиха наскоро от семейството и телевизия Е!.

Знаменитата фамилия не посочва причина за решението си, а от телевизия Е! отбелязват, че уважават желанието им да водят живот без нейните камери. Предполага се, че причината се крие в ниския рейтинг напоследък - от 4 милиона зрители в разцвета си до под 1 милион.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    14 1 Отговор
    Искам тая ,с черната рокля да ми посегне сексуално!
  • 2 извратеняк

    11 1 Отговор
    И аз, и аз...всичките!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Въй

    6 2 Отговор
    5 красавици да не могат да те разделят. Е,изключвам майка им. Тя си има мъж. Е т ва си е връхтъ на сладолейджъна.
  • 5 само питам

    11 3 Отговор
    Тоя бодигард да не жендър ?

    Коментиран от #7

  • 6 Котьо

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "кастроли":

    Само си викам ДАНО!
  • 7 Цецо

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "само питам":

    Не, златотърсач е... :)))
  • 8 Анадол

    12 1 Отговор
    Омръзнаха ми новините, свързани с тия дебелотрътлести мисирки.
  • 9 От звездната майка

    6 1 Отговор
    Лошо възпитание, въпреки, че са известни...!
  • 10 Лост

    6 0 Отговор
    А защо е заспивал в колата? Нещо много уморен е бил. Може пък другите да са го използвали.
  • 11 Stéphanie 🎲

    10 1 Отговор
    На 100% човечеца не лъже.Много са глупави бащата на Ким е ужасен селски бек 😂.Цялата известност на фамилията се дължи на майката Крис Дженър.После Ким пипна черния рапер ама на каква цена -с пари само не се живее,грозен ,черен и луд .Шоуто им е кръгла нула,и защо правят шоу след като по рождение са кухи лейки с всяка тяхна поява на улицита или на събитие те изпъкват с глупост и ги пишат после.😁Това са американските Les Tuche  -film ,супер комедия ама филм ,а тези са реални леле
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.