Last news in Fakti

22 Февруари, 2022 13:27 10 964 7

Аделина Радева срещнала любовта на куц крак

  • аделина радева

Аделина и Борис се запознават на вечеря с общи приятели

Аделина Радева има 20 години опит като журналист, автор и водещ на радио и тв предавания. Прекарала е 11 години в Гърция, заради обучението си, но все така продължава да търси професионални съвети от мъжа си – режисьора Борис Радев. Двамата са заедно отдавна и имат син Андрей.

От съпруга си тя научила колко е важно човек да разпределя енергията си правилно, да поставя акценти. Понякога с него се уморявали да говорят за работа. Аделина и Борис се запознават на вечеря с общи приятели, пише "Минаха години". Тя го впечатлила с умението си да разказва, без да създава досада. По-късно в сближаването им главна роля има счупена обувка на водещата.

Токът ѝ се прекършил по калдъръма в Стария град на Пловдив. Тя вървяла на куц крак, без да сподели, но проблемът не убягнал на режисьора и след няколко дни той я изненадал с кутия с картичка, надписана от кмета на Пловдив. В нея поднесъл извинения, че паважът е разбил токчето на Аделина и все пак се надявал, че пак ще посети града. Тази шега ѝ се понравила, а после се оказало, че вътре има и чифт черни обувки на ток, което допълнително я накарало да се усмихне.

След това доста време ги носила, а ги пази и до днес, признава Радева.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    18 4 Отговор
    На куц крак и на гол ъз
  • 2 Мюмюн

    8 4 Отговор
    Чакам онзи тарикат дет е любитил на milf-ки. Саму таз му е у главата и я фали наляву и дясну.
  • 3 Гацо

    6 6 Отговор
    Тоя боцуняк и пиян не мое да ми вдигне самолето...
  • 4 Махмуд

    5 5 Отговор
    Бреийй тези се запознали като в американски филм. Или изпускат кафе, или се блъскат и той и събира бумагите или и се чупи тока и той без да и знае номера и подарява други само, че 46 номер.
  • 5 Жоро овчарчето

    4 6 Отговор
    И нито дума за това как заплашваше и изнудваше една банка, за да й опростят кредита ...Нека журналята да я попитат ...интересни бяха заплахите и лъжите й тогава....
  • 6 kom

    2 3 Отговор
    Аделина е добър журналист
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.