Last news in Fakti

15 Април, 2022 10:55 4 606 20

Светльо Витков избухна: Жалки сте

  • светльо витков

Думите му са по повод информацията, че моряците от кораба "Царевна" са се евакуирали сами

"Писнало им на българските моряци да чакат, взели си куфарите и слезли на брега", това написа в профила си във Фейсбук лидерът на "Глас народен" Светльо Витков. Думите му са по повод информацията, че моряците от кораба "Царевна" са се евакуирали сами и са получили помощ от военните на Донецката народна република.

"Срещнали хора, упътили ги към властите, които ги настанили в хотел.

А премиер и правителство се хвалели, че организирали евакуацията, докато “опозицията" написали благодарствени писма на руската посланичка и федерация…

Толкова за “действията" на правителство и опозиция!

Важно е да има политически дивидент!

Жалкари!", написа Витков.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 48 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    46 40 Отговор
    Тоя льольо ако знае колко е жалък

    Коментиран от #7, #10

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пич

    66 11 Отговор
    Истината си е истина !!! Без значение , кой я казва !
  • 4 Доротея

    45 3 Отговор
    Не Светльо, а жената на един от морските ни лъвове го каза и правителството се възмути, опроверга , и каза, че отдавна е осигурило коридор, но моряците са отказвали да се подчинят и пожелали да стоят на кораба и поддържали постоянна връзка с тях! Сякаш с жените си не са поддържали връзка, а жената буквално каза - Няколко от тях слезли, срещнали боез от ДНР и казали, че искат да си отиват. Той им казал какво са чакали до сега и ги насочил къде да отиват. Оня ден отрекоха да има нападение над тях и обвиниха Волгин и Възраждане в лъжа, но веднага следт това пожелаха да се евакуират.
  • 5 Светльо, Мишкариш на Дребно! Никой си!!

    31 20 Отговор
    Този изборен Комедиант и той дава мнение!!
  • 6 Сигурно тогава...

    18 12 Отговор
    тоя светльо ги е спасил
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 6 Отговор
    ЗААЩОТО няма ДЪРЖАВА

    Коментиран от #16

  • 9 Хакуна матата

    36 3 Отговор
    Едно адекватно действие на българската политика нямаше по повод на българските моряци от "Царевна"! Накрая други свършиха работата, а нашите политици, започнаха да замазват собствените си пошли изказвания така, че накрая стана един голям миш-маш! Тотален провал на външната ни политика! По никакъв начин не успяха да помогнат на българи, озовали се на фронтовата линия! Лошото е, че се опитват да си припишат чужда заслуга, което не е нито морално, нито честно! Сами си правете изводи колко е ценен за българските политици живота на българския народ ... Срам ме е от политическия ни елит!
  • 10 Хайде оставете квалификациите,

    32 6 Отговор

    До коментар #1 от "Ицо":

    а се обърнете към фактите - факт1 - докато Мариупол го държаха украинци, слизане нямаше; българският премиер и обкръжението мму заявиха, че изпращат 4контраразузнавачи" /и какво ли щяха да "контраразузнават? Нали "нашите" владееха пристанището?/, за да уредят работата /на тайна мисия, за която поне ние в България разбрахме.../;факт 2 - междувременно пристанището бе овладяно от руснаците и явно-факт 3 - няма никакъв проблем да се слезе от кораба, че и да се разходиш по кея; руснаците уредиха евакуирането, сега и ще уредят транспорта - обърнете внимание - през Донецката република и през Русия; факт 4 -една Лена обясни "колко много правело правителството", вероятно - за да успеят моряците да слязат сами... Та кой е жалък и кой не - прецени сам.

    Коментиран от #15, #18

  • 11 ???

    13 10 Отговор
    Този знае ли изобщо на кой свят живее ?
  • 12 В Киреча

    21 2 Отговор
    Киро, щеше да ги "оперира", но моряците се измъкнаха и сега, ще проговорят, ако разбира се Киро не ги освидетелства преди да се приберат?
  • 13 Още един свързан с ДПС...

    12 3 Отговор
    Женичката как е, Циркаджия ?!
  • 14 Хиляди българи са осакатени

    4 3 Отговор
    Или починали от ПТП в Бг... айде малко енергия в тази посока...стига тролехте Ганьвци !?

    Коментиран от #17

  • 15 Ицо

    9 6 Отговор

    До коментар #10 от "Хайде оставете квалификациите,":

    Жалък е Витков
  • 16 Цвета Караянчева

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Банкянски кочан за тебе!
  • 17 asd

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Хиляди българи са осакатени":

    Ами не продавайте тапиите за шофьори! Ние ли сме виновни?
  • 18 То БиваГлупост ама ЧакТолкоз

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "Хайде оставете квалификациите,":

    личи ти че си русофил вярващ в лъжите на кремълската пропаганда, ти ако си на кораба и наоколо се гърмят, ще хукнеш ли да се разхождаш бе ? Първо нямаш документи,2, Забранява се качване слизане на кораба, 3 на портала сличайно чакал автобус,? ама верно а ? 4 руснаците вместо да се бият станали бавачки на няколко бг. моряка, и то без да им се Плати Солидно !!!, хахаха абе смехории за наивници !!
  • 19 3333

    1 1 Отговор
    Това,,че са се евакуирали сами са пълни глупости.Отишли на кея и там бойци от Днр ги упътили накъде да вървят- малко е като виц.
  • 20 Българин

    3 0 Отговор
    Много злоба има в това момче, опазил ни Господ, че не е в управлението.