Last news in Fakti

27 Май, 2013 17:41 1 877 1

Търсенето на нова Мис България продължава във Варна и Пловдив

  • мис българия-
  • кастинги

Търсенето на новата Мис България официално започна. Първите кастинги преминаха при голям интерес на хубавиците от цяла Северна България в „Интерхотел Велико Търново” в старата столица на 25 и 26 май.

Момичетата застанаха пред експертно жури, в лицето на фотографа Велислава Каймаканова-Ножарова, която откри Николета Лозанова за модния бизнес и е сред топфотографите на България, Тихомир Белегански – мениджър на най-успешните български модели в чужбина, и Витомир Саръиванов – делегиран продуцент на риалити формата, който ще излъчи „Мис България 2013” в ефира на TV7.

Изминалият уикенд беше пикът на абитуриентските балове и не бяха малко хубавиците, които пристигнаха направо с балните си тоалети. На кастингите дойдоха не само търновлийки, но и най-красивите момичета от цялата околия. С хубостта си блеснаха представителки на Плевен, Ловеч, Троян, Свищов, Габрово, Севлиево.

Следващата спирка на кастингите е в морската столица Варна на 1 и 2 юни, където журито ще очаква хубавиците от цялото Черноморие събота и неделя между 10:00 и 17:00 часа в най-модерния клуб - Xtravaganzza. Именно там, вечерта преди старта на кастингите – на 31 май, ще се проведе и първото специално „Мис БГ Парти”, а най-красивите момичета в клуба няма да останат незабелязани от експертите на конкурса.

След Варна, обиколката ще продължи с кастинги в Пловдив в хотел „Санкт Петербург” на 8 и 9 юни и в София на 15 и 16 юни. Стартът на телевизионното риалити, което ще проследи избирането на „Мис България 2013”, е на 15 юли в ефира на TV7.

Освен за най-престижното признание за красота у нас, момичетата ще се борят и за изключително примамлива награда, която организаторите предстои да обявят официално.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо

    0 0 Отговор
    Е хайде намерете я де