25 Август, 2022 10:08 5 942

Съзидателно общество: Ние сме хора, ние искаме да живеем

  • съзидателно общество-
  • кризи-
  • форум

Защото тези проблеми и кризи са проблеми и кризи на човечността

Съзидателно общество: Ние сме хора, ние искаме да живеем - 1

В ежедневието вниманието ни е заето с множество битови въпроси, като кога ще ми приведат заплатата, какво да си купя за ядене, децата нахраниха ли се, ще ни стигнат ли парите да си платим сметките и много други.

Залисани в проблемите на деня виждаме някои събития от новините, като пресъхналите реки в Европа и Китай, поредната катастрофа по пътищата, земетресения, мащабни пожари, наводнения, война…, ужасяваме се за миг, после си казваме, Слава Богу, че не се случва с мен. И всичко това ни се вижда, че е някъде далече и че няма как на нас да ни се случи. А дали точно така не са си мислили и попадналите в бедствието? И били ли са готови да загубят домовете си, децата си, близките си?

Отърсвайки се от ежедневието си, ако погледнем глобално и честно на ситуацията в света, има ли област, в която да няма борба за надмощие и кризи - икономически, политически, социални, екологични, климатични и какви ли не още? В безопасност ли сме всъщност? Ще имаме ли работа? Каква е причината за всичко това и накъде върви човечеството? Дали проблемът не е в нас, че не желаем да мислим и в наложения ни потребителския формат на обществото, при който властта и парите са най- висша ценност?

Съзидателно общество: Ние сме хора, ние искаме да живеем

Как да спрем да се бием, да се мразим, да се самодоказваме за нечия сметка? Как да спрем да се крием от проблемите, които заливат всички сфери на обществото ни? Това ли е светът, който искаме да оставим след нас?

Защото тези проблеми и кризи са проблеми и кризи на човечността и за да излезем от тях е нужно да си припомним, че сме хора и че можем да живеем по друг, човешки начин и че се нуждаем от нов тип взаимоотношения в обществото. Нужно ни е СЪЗИДАТЕЛНО ОБЩЕСТВО, в което най – висша ценност е човешкият живот.

И обединението ни като човешки същества, независимо от раса, религиозна принадлежност, социален статус и каквото и да е друго, е нашата сила!

СЪЗИДАТЕЛНО ОБЩЕСТВО е международен проект на цялото човечество, който дава възможност за мирно преминаване на обществото ни към нов етап на еволюционно развитие в най-кратък срок. То е единственият изход за излизане от връхлитащите ни кризи и единствения ни шанс за оцеляване от синхронизиращите се климатични бедствия.

Проектът СЪЗИДАТЕЛНО ОБЩЕСТВО е проект на доброволци от цял свят и целта му е обединение на хората за по-добър свят, за живот в безопасност и радост, с безкрайни възможности за развитие на всекиго!

Съзидателно общество: Ние сме хора, ние искаме да живеем

На платформата на проекта СЪЗИДАТЕЛНО ОБЩЕСТВО се организират международни форуми, в които взимат участие независими учени от цял свят, последният от които "Глобална криза. Ние сме хора. Ние искаме да живеем" се проведе на 7 май 2022 г.

Форумът беше едновременно превеждан на 100 езика и организиран от участници от 180 държави. Това беше безпрецедентно в историята обединение на хора с добра воля по собствена инициатива за спасение на човечеството.

Дошло е времето да създадем условия за оцеляването на хората. Можем да го направим само заедно.

Ако имате интерес да научите повече, посетете сайта:

www.creativesociety.com/bg



Свързани новини