Last news in Fakti

16 Юли, 2013 18:38 11 268 3

Риалитито "Мис България 2013" започна със скандал

  • мис българия-
  • скандал-
  • риалити

Новият риалити  проект  "Мис България 2013" вчера вечерта стартира  в ефира на ТВ7, като по този начин дава възможността  на зрителите да се запознаят по-обстойно с претендентките за титлата  „Мис България 2013”.

Шоуто се отличава от останалите подобни проекти до момента, тъй като събира за пръв път на едно място представители само от женски пол. 

Водещите Кирил Ефремов и Камелия започнаха с изненадите към красавиците още на старта на шоуто.  Те съобщиха, че не всички ще могат да живеят в лукс, тъй като половината момичета ще трябва да влязат в Тъмницата.

Към  Двореца първа се запъти  Звезделина Иванова, а веднага след това я последва и бившата фолк певица Миглена, чийто музикален псевдоним е Никол.

В Замъка те бяха посрещнати от  Огледалната стая, където ги чакаше тяхната първа задача. Те  трябваше да решат кои от претендентките да им правят компания в Замъка и кои да хвърлят в Тъмницата.

Още с влизането на Пенка Георгиева се създаде и първият скандал в Базата на красавиците. Ромката от Ботевград  си навлече негативно отношение от останалите жени, не само с провокативната си визитка и демонстрацията на безкрайно самочувствие, но и със скандалното  признание в  живото студио, че има 58-годишен спонсор, който задоволява всяка нейна прищявка. Тези фактори, а може би и някои други, накараха Звезделина и Никол да изпратят нахаканата ромка в Тъмницата.

Туркинята Емел бе четвъртата претендентка, която ще се опита да спечели титлата Мис България. Следващите две красавици, които влязоха в шоуто бяха Нанси Карабойчева и Даниела Неделчева.

Нанси е гадже на волейболния национал Добромир Димитров и с усмивка признава, че живее с родителите си във ферма в село Юнаците, където се грижи за животни и отглежда зеленчуци.

Даниела  бе втората красавица, която пое към Тъмницата, докато Нанси се настани на меките дивани в Двореца.

Шоколадовото изкушение Франсин, чийто баща е от Конго, очарова Звезделина и Миглена с ведрия си характер и усмивка и те решиха да я оставят да обитава Двореца.

В Тъмницата пък замина най-високата претендентка, с най-дългите крака – бившата волейболистка Мелиса Бъчварова.

Голямата изненада в първата вечер на  „Мис България 2013”  бяха близначките Моника и Вероника от Русе, които ще се състезават като една и по регламент не може да се делят.

Поради тази причина Звезделина и Миглена трябваше да изберат  те двете или близначките да поемат към Тъмницата.

Стратегическо или не, Звезди и Миглена оставиха  Моника и Вероника в луксозния замък и се запътиха към Тъмницата, където ще съжителстват с яростната Пенка.

Какво ще бъде развитието на заформилата се кавга в „Мис България 2013” и кои ще са останалите претендентки  за короната, които ще влязат в риалитито,  предстои да разберем!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йордан попйорданов

    0 0 Отговор
    Сега пък тва ко е.Айде да си направим и реалити как Вуна и Пеньо си праят децата и всичко да е таман.И ще е още по хубаво да са с небръснати чепове и двамата за да има повече адреналин.Божке божке по хората ходеше простотията ама не вярвах,че я има в такова изобилие.
  • 2 йордан попйорданов

    0 0 Отговор
    Ей да вземат и за база сравнение да вкарат и един истински крокодил,или ги е страх,че крокодила ще грабне титлата.
  • 3 Iliyan Stefanov

    0 0 Отговор
    Туркинята Емел бе четвъртата претендентка, която ще се опита да спечели титлата Мис България......Или аз не разбирам какво чета или тази е объркала държавата ...остава и това да видим - мис България туркиня