Last news in Fakti

19 Юли, 2013 11:20 1 529 1

Пепеляшките се превърнаха в принцеси

  • мис българия-
  • пепеляшки-
  • принцеси-
  • риалити

След три дни на тежки изпитания и сурови условия в Тъмницата на "Мис България 2013", пепеляшките Звезделина, Миглена, Джулия, Адриана, Пенка, Даниела, Боряна, Мелиса и Вили вчера се превърнаха в принцеси, пише официалният сайт на предаването.

Водещият на дейли епизодите Кирил Ефремов поднесе приятната изненада, че момичетата могат да получат багажа си и да се присъединят към останалите в луксозната част на имението. Новината очаквано бе посрещани с радостни възгледи и широки усмивки, а претендентките от Двореца посрещнаха с прегръдки своите съквартирантки.

Така вече всички момичета са заедно, но спокойствието им няма да продължи дълго, тъй като ги чакат нови предизвикателства. Тази вечер от 21:00 часа е първият номинационен лайф на "Мис България 2013", в който принцесите ще се изправят една срещу друга и ще разкажат в огледалната стая коя според тях няма място в шоуто.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    0 0 Отговор
    Ах Бетинка, с това носле да ми направиш една операция за апандисит