Last news in Fakti

20 Ноември, 2022 09:51 6 634 10

17-годишна чаровница спечели в конкурса "Мис Тяло"

  • емили подгорска-
  • мис тяло

Емили Подгорска разби конкуренцията във всички кръгове на надпреварата.

Ученичка спечели приза "Мис Тяло“ на конкурс, проведен в столицата. 17-годишната Емили Подгорска разби конкуренцията във всички кръгове на надпреварата.

Модел

Миската може да се похвали с ръст, достоен за топмодел - 182 см и тегло 57 кг. "Тялото ми е перфектно благодарение на плуването, което тренирам от 4-годишна, и народните танци, с които се занимавам днес“, разказа пред "Телеграф“ миската. Красавицата е част от ансамбъл по народни танци в Копривщица, където живее в последните години. Иначе е родена в София. Мести се във възрожденския град след седми клас и в момента учи в средно училище "Любен Каравелов“. След като завърши, мечтае да се занимава с мода професионално.

Казанова

"Мис Тяло“ е поредният конкурс, които записва в биографията си. Емили признава, че е участвала в повече от десет. "Видях обява за кастинг, кандидатствах и ме взеха. Харесва ми идеята да предизвиквам себе си, а и ми е интересно да се явявам на конкурси“. Това е втора титла за нея, първата е "Мис Казанова“, а едно от отличията, с които се гордее най-много, е първа подгласничка на "Царица Роза“ в Казанлък.

Освен Емили, в състезанието за най-красиво тяло участват още 6 претендентки. Най-малката е на 17 години, а най-възрастната е на 34. Счетоводителка от София се яви на сцената с претенцията, че притежава най-секси форми. Но журито беше на друго мнение.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ром Бакарди

    20 7 Отговор
    Е те таз ша е новата мис България дугудина. Сига ша са поотрака, ша напълни пазвата сас матрял, ша надуй джуки муки и скивай ко ша става на кон-курса, одма журето кат я киризи, виднага курона, паре и почивки вав добай мумбай и утатък. Тъй са почва кариера у моделството.
  • 3 Дядо Стою

    26 7 Отговор
    На 17 лесно се постига хубава фигура. Искам да я видя на 35 как ще изглегда.
  • 4 ДжафДжаф

    19 13 Отговор
    Абе то аз съм 190см, но все си мисля, че 182см за жена си е прекалено. Тип кобила. Няма да е чудна ако се окаже, че носи 44 номер обувки. А и с килограмите май са послъгали. При тоя ръст с 55кг ще приличе на фотомодел от Освиенцим. Като я гледам на снимката поне 70 кила. Кво да се прави. пидьовците дето са кинта и половина умрат за такиви кобили, ама не разбирам защо такова хормонално откление трябва да се налага като стандарт.

    Коментиран от #6

  • 5 Емо

    10 11 Отговор
    Каква е тази кранта? Какаво туловище. Хубаво тяло друг път.
  • 6 ЛБТДИ

    4 8 Отговор

    До коментар #4 от "ДжафДжаф":

    Да не се окаже с други хромозоми и клъцнат
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Подготвят се нови

    10 6 Отговор
    ифлуенЦърки, плеймейДки и всякаквиразпоретини,зада не омръзва и става скучно на "елита" на територията. Ще й подарят диплома и титли всякакви, а после фиууууууууууууууууууууууууууууууууу да са лизга надолу в оПществото.
  • 10 Хахо

    9 5 Отговор
    Такива долнопробни конкурси са нещо като кастинги за набиране на свежа плът за чичко-паричковци. Но до това доведе 30 годишния "преход". За младите момичета успеха в ивота се изразява в това да си хване богат мъж, да си сложи силикон в гърдите, ботокс в устните и да си направи 10- тина "корекции" по лицето