Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 11:15 3 231 8

Зори след "Игри на волята": Моят фаворит за спечелването на голямата награда бях аз

  • зорница-
  • игри на волята: българия-
  • фаворит

Тя каза още, че може да победи всички жени в предаването

Последният отпаднал от Арената на "Игри на волята" сподели, че тя си била фаворит за голямата награда, но сега като отпаднала на второ място бил Филип. Тя каза още пред Vbox, че може да победи всички жени в предаването и да е големият финалист, но за съжаление не си изиграла добре социалната игра.

Зорница смята, още че не е била подценявана от останалите играчи. "Даже напротив - всеки един вижда, че съм добра на арената и могат да оценят моите качества". Относно хейта, който се излива в социалните мрежи, Зори каза, че не ѝ пречи и не се засяга, дори понякога отговаряла, защото ѝ било кеф.

След предаването живота ѝ си продължил по същия начин. "Мисля, че успях да намеря истински приятели. В лицето на Александра Фейгин, бих казала на Елица, Мирослава, чувствам близък и Валери. С повечето участници съм си приятел и сме в добри отношения. Мирела също ми е близка".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шампиона

    25 1 Отговор
    Изключително тъпо и нагло същество..

    Коментиран от #6

  • 2 честен ционист

    19 2 Отговор
    Зорка има един такъв благ, простоват, празен поглед, като на всеки втори Ганчо.

    Коментиран от #7

  • 3 ЧУДНО

    10 5 Отговор
    кои са тези малоумници, които гледат тази нагласена помия
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 прав си

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "шампиона":

    Абсолютно, да допълня и много грозно и противно!
  • 7 Абе Дончо, вардарски трол

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Щото пък ти навсякъде компетентен! Ела да видиш твоите в чужбина на шведските маси как идват с раниците, и очите им по-пълни от тях!
  • 8 абе,

    11 0 Отговор
    С Фейгин са на една глуповата вълна та няма как да не си паснат,там и близостта и с Жорето играе роля.Иначе е по-силна от Фейгин безспорно а в плуването никоя жена не можеше да я конкурира.Зори не е лошо момиче но трябва да се научи по-малко да говори,а повече да слуша как и какво говорят умните/не визирам участниците/в реалния живот за да се научи и тя.Има си самочувствие но то трябва да е подплатено.Съмнявам се Ревлица и Мира да са и приятелки.Да не се филмира и тя като много от участниците чийто живот се осмисля единствено от участието им в Игрите.