Last news in Fakti

22 Април, 2023 11:03 1 814 3

Виктория подписа договор с Warner Music, пусна и нова песен (ВИДЕО)

  • виктория-
  • певица-
  • договор-
  • warner music-
  • нова песен

Виктория представи България на „Евровизия“ през 2020 и 2021 година

Българската певица Виктория подписа договор с "Warner Music". Вчера беше премиерата на първия ѝ сингъл от съвместното партньорство с една от трите най-големи музикални компании в света. Песента носи името Lover’s Trial, съобщават от „Орфей мюзик“, предава БТА.

Те коментират, че подписването с "Warner Music" e голям успех за Виктория, която имаше възможност да представи България на „Евровизия“ през 2020 и 2021 година. Сделката се дължи на съвместената работа на изключителния лицензиант на компанията за България - „Орфей мюзик“, чрез който се дистрибутират дигитално синглите на певицата от края на 2022 година, и на продуцентската компания зад Виктория – Ligna Studios, която стои зад музикалните ѝ проекти и международните ѝ успехи от 2019 насам.

„Много съм щастлива, че ставам част от семейството на "Warner Music". Благодаря на всички, които подкрепят мен и моята музика. Lover’s Trial е песен, с която много се гордея. Вдъхновена е от раздяла, която изживях наскоро и разказва за този кръговрат от смесени и много силни чувства, в който често попадаме в края на една връзка“, казва певицата.

Музиката и текстът Lover’s Trial са нейни, но работи по тях с шведските композитори Оливър Бьорквал, Хелена Ларсон и американката Софи Хинтц. Видеото е режисирано от Виктория Караколева от Mooncut Film Studio, а главен оператор е Дамян Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    1 1 Отговор
    хареса ми. Само, че много разочаровани в последно време бе. Майли, Шакира..
  • 2 хаберих

    3 0 Отговор
    Добре е песента,клипът е малко калпав,ама щом продуцентите го харесват,така да е. Не е чалга.
  • 3 ема

    0 0 Отговор
    много хубава песен много много тъп клип