29 Април, 2023 14:42 3 288 3

Откриха останките на мъж, изчезнал преди 25 г. в пресъхнало езеро

  • езеро-
  • езеро мийд-
  • останки-
  • скелет-
  • риболов-
  • удавяне-
  • изчезване-
  • изчезнал

52-годишният мъж е изчезнал през 1998 г., докато е бил на риболов

Откриха останките на мъж, изчезнал преди 25 г. в пресъхнало езеро - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Човешки останки, открити миналото лято в езерото Мийд близо до Лас Вегас, са идентифицирани като тези на 52-годишен мъж, изчезнал в края на 90-те години, съобщи People.

Коронерската служба на окръг Кларк съобщи, че части от скелета на Клод Ръсел Пенсингер от Лас Вегас са били открити на парчета между 25 юли и 6 август, а друга част от тялото - на 16 август, близо до бреговата линия на Боулдър Бийч в езерото Мийд. Съдебният лекар не можа да установи причината или начина на смъртта.

Според Las Vegas Review - Journal Пенсингер е ловил риба около района на Боулдър Бийч по време на изчезването си на 14 юли 1998 г.

Тъй като водите на езерото Мийд се отдръпнаха по време на безпрецедентна суша, човешки останки бяха открити най-малко шест пъти от май 2022 г.

През март службата на съдебния лекар идентифицира скелетните останки на 39-годишния Доналд Смит, бивш жител на Северен Лас Вегас, който се удави в езерото Мийд през април 1974 г. Останките на Смит бяха открити в района на залива Калвил от работници близо до Марина на 17 октомври 2022 г. Властите заявиха, че смъртта му е случайна.

На 7 май 2022 г. две сестри, Линет и Линдзи Мелвин, откриха останките на 42-годишния Томас Ернд, за когото се твърди, че се е удавил в езерото на 2 август 2002 г., докато е бил на разходка с лодка със семейството си.

Шест дни по-рано, на 1 май, лодкарите откриха останките на мъж, който е бил напъхан във варел. Смята се, че случаят е свързан с мафиотска дейност. Причината за смъртта е огнестрелна рана.

Детективите от столичното полицейско управление в Лас Вегас смятат, че жертвата е била убита някъде в средата на 70-те до началото на 80-те години. Те правят изводите въз основа на дрехите и обувките, с които е намерена жертвата.

Езерото Мийд е резервоар, образуван от язовира Хувър на река Колорадо, граничещ с Невада и Аризона. Тя доставя вода на повече от 40 милиона души.

В допълнение към скелетните останки, намерени в езерото Мийд, лодка от епохата на Втората световна война също беше забелязана наполовина излязла от водата през юли, пише "Дарик".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 У нас да не пресъхнат

    13 2 Отговор
    Че мутрите що свят са затрили барабар с колите!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.